ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Σάκης Τορουνίδης ο νέος Δήμαρχος Αμφιλοχίας – Μεγάλο γλέντι στην παραλία της Αμφιλοχίας.
Μια ευρεία και καθαρή νίκη πέτυχε στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου ο Σάκης Τορουνίδης. Με ανεπίσημο ποσοστό κοντά στο 57% και 15 από τις 25 έδρες δημιουργεί ένα πανίσχυρο δημοτικό συμβούλιο για να κυβερνήσει το Δήμο Αμφιλοχίας την επόμενη πενταετία.
Με τα πρώτα αποτελέσματα στις 19:30 να έχουν δώσει το στίγμα της νίκης, πλήθος κόσμου άρχισε να συγκεντρώνεται στο εκλογικό κέντρο μία ώρα αργότερα. Ο νέος δήμαρχος Σάκης Τορουνίδης, κατέβηκε με αυτοκινητοπομπή από τον Βάλτο στις 23:00 και πάνω από 1.000 άτομα ον περίμεναν με βεγγαλικά και κόρνες ενώ μεγάλο γλέντι έχει στηθεί στην παραλιακή Γ. Στράτου.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί όπως μεταδόθηκε ζωντανά.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αμφιλοχιωτης
09/10/2023 at 14:28
Μπραβοο ρε δημαρχαραα της καρδιάς μας Σακηη μουσικε ήρεμε άνθρωπε με παιδία τους συνέτριψες για τα καλά ήταν αναμενόμενος ο θρίαμβος βέβαια !! τα φανατισμένα κορόιδα βρέξει χιονίσει που κουκουλωθηκαν τώρα και δεν τα βρίσκουμε μάλλον δεν έχουν που να κρυφτούν από τον πάταγο και την γελοιοποίηση…αλλά ξέχασα μάλλον φαίνεται πως τσούζει ο μπουλος και η μεγα αποτυχία γιατί μόνο για ήττες είναι πουλημενοιιι !!Ο κόσμος όμως πλέον είναι ξύπνιος και όχι χαζός και τους έδειξε την πόρτα τέρμα πια η αλαζονία και το πανελλήνιο ρεντικολο και ρεζίλι νομίζω ήρθε επιτέλους η ώρα για ευημερία και δουλειά..!!!❤️ Καθίστε εκεί που ήσασταν εσείς πρωιν δήμαρχε στην πολεοδομία και μια χαρά είστε αφήστε να μπει κανας ξύπνιος ευδιάθετος και έμπειρος άνθρωπος να προχωρήσει τίποτα σε αυτόν τον τόπο που αγαπάμε!!