Connect with us

ΔΙΕΘΝΗ

Πωλείται το σπίτι του «Νονού»

Δημοσιεύτηκε

στις

42

Πότε ένα σπίτι είναι κάτι παραπάνω από σπίτι; Όταν είναι η εικονική ιδιοκτησία που έχει συνδεθεί με μια θρυλική σειρά ταινιών. Στην περίπτωση του συγκροτήματος Μπέβερλι Χιλς, η εντυπωσιακή έπαυλη με αυτή την εμφάνιση ήταν πάντα μεγαλύτερη από τη ζωή, καθιστώντας την ως την πρέπουσα τοποθεσία για γυρίσματα σε ταινίες που ήθελαν να δείξουν την «καλή ζωή».

Το θρυλικό ακίνητο που χρησιμοποιήθηκε στο φιλμ του Φράνσις Φορντ Κόπολα «Ο Νονός» και στο οποίο το χολιγουντιανό στέλεχος ξυπνάει και ανακαλύπτει το κεφάλι του αγαπημένου του αλόγου κάτω από τα σκεπάσματά του, αναζητά νέο, κανονικό ιδιοκτήτη. Η «σωστή» τιμή ορίστηκε στα 135 εκατομμύρια δολάρια.

Η έπαυλη χτίστηκε από τον καλιφορνέζο τραπεζίτη Μίλτον Γκετς, τη δεκαετία του 1920. Σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα Γκόρντον Κάουφμαν και είναι βαθιά επηρεασμένη από τις ισπανικές και ιταλικές αρχιτεκτονικές παραδόσεις. Στη διάρκεια των χρόνων έχει αλλάξει χέρια πολλές φορές. Για μια περίοδο ανήκε στον Γουίλιαμ Ράντολφ Χερστ και την ηθοποιό Μαρί Ντεβίς. Οι Κένεντι έμειναν σε αυτή τον μήνα του μέλιτός τους και η Ριάνα έκανε πρόσφατα το πάρτι των γενεθλίων της. Προσθέστε και τον Αλβέρτο του Μονακό στη μεγάλη λίστα των επωνύμων που τίμησαν με την παρουσία τους χώρους του ακινήτου.

Τι είναι αυτό που κάνει την έπαυλη τόσο ξεχωριστή; Λοιπόν, για αρχή το μέγεθος. Η ιδιοκτησία Μπέβερλι εκτείνεται σε 24.281 τετραγωνικά μέτρα, τρία τετράγωνα μόλις μακριά από την Σάνσετ Μπούλεβαρντ. Διαθέτει 30 κρεβατοκάμαρες, 40 μπάνια, βεράντα, σπα και μια διώροφη βιβλιοθήκη. Υπάρχουν επίσης αίθουσες μπιλιάρδου, πολλά τζάκια και μπαλκόνια καθώς και ειδικά διαμορφωμένος χώρος πρωινού. Αν αυτά σας φαίνονται λίγα, προσθέστε ένα νυχτερινό κλαμπ, ένα κελάρι κρασιών, δύο αίθουσες προβολής ταινιών, πισίνα και γήπεδο τένις. Είναι χαρακτηριστικό πώς χρειάζεται περισσότερο από δύο ώρες για να περιηγηθεί κανείς στην έκταση της ιδιοκτησίας.

Ξεναγηθείτε με το παρακάτω βίντεο και δείτε μερικές χαρακτηριστικές λήψεις από το μεγαλοπρεπές ακίνητο.

Advertisement
YouTube player

πηγή:athensvoice.gr

  Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *