Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρώτη επίσημη τοποθέτηση του ΟΣΕ, δύο ημέρες μετά

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

1906
blank

Με καθυστέρηση δύο ημερών και μετά την παραίτηση του έως χθες επικεφαλής του, Σπύρου Πατέρα, εξέφρασε ο ΟΣΕ τα συλλυπητήριά του για τα δεκάδες θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.
Ο διαχειριστής της υποδομής, η κατάσταση της οποίας βρίσκεται σε οριακό σημείο με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη, στην πρώτη του ανακοίνωση μετά το δυστύχημα σημειώνει πως το πρώτο του μέλημα ήταν να διαχειριστεί το τραγικό συμβάν στο πεδίο τονίζοντας πως «το ελάχιστο που οφείλουμε είναι να αποδοθεί πλήρης και απόλυτη δικαιοσύνη».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΟΣΕ έχει ως εξής:
«Σε μια στιγμή βαθιάς οδύνης για το χαμό δεκάδων συνανθρώπων μας είναι δύσκολο κανείς να βρει λόγια. Συλλυπητήρια σε όλους τους γονείς τους συζύγους, τους συγγενείς, τους συντρόφους τους φίλους. Συλλυπητήρια σε όλη την Ελλάδα για την ανείπωτη τραγωδία. Πλέον το ελάχιστο που οφείλουμε, είναι να αποδοθεί πλήρης και απόλυτη δικαιοσύνη. Το πρώτο μέλημα όλων ήταν να διαχειριστούμε το τραγικό συμβάν στο πεδίο».

 

YouTube player
Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twelve + 1 =