ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Πρώτη Δήλωση υποψηφιότητας Ηρώς Ζαβογιάννη στα social media
Ξανά λοιπόν στις επάλξεις.
Γιατί; Γιατί δεν γίνεται διαφορετικά.
Γιατί η περιφερειακή διακυβέρνηση είναι εξίσου σημαντική με την εθνική.
Γιατί κατέχει αρμοδιότητες και πόρους που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας.
Γιατί αξίζουμε μια περιφερειακή διακυβέρνηση που να βάλει ως προτεραιότητα τις δημόσιες υποδομές και τις δημόσιες υπηρεσίες, να σχεδιάσει και να χρηματοδοτήσει έργα που έχει ο τόπος μας ανάγκη. Για την υγεία, τη παιδεία, το κοινωνικό κράτος, την ασφάλεια. Για τους αγρότες, τους επιχειρηματίες, τους εργαζόμενους.
Γιατί γνωρίζουμε πως μπορεί να γίνει «αλλιώς» η πολιτική. Και ξέρουμε και πώς. Με διαφάνεια και δημοκρατία.
Για αυτούς τους λόγους συμπορεύομαι και εγώ με όρεξη με τον συνδυασμό «Μαζί αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Konstantinos Karpetas.
Για να διεκδικήσουμε μαζί με όλες και όλους ένα καλύτερο αύριο για το Νομό μας, την Αιτωλοακαρνανία μας, για την Περιφέρειά μας, τη Δυτική Ελλάδα.
Ηρώ Ζαβογιάννη
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος,
ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας
«Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα»
