Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προληπτικό τεστ από τον Δήμο Αρταίων σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ για το προσωπικό των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών.

Δημοσιεύτηκε

στις

34

Ξεκινούν την Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου, τη λειτουργία τους.

Ξεκινούν από την Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020, τη λειτουργία τους οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του Δήμου Αρταίων, για τη νέα σχολική χρονιά.
Η λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών θα είναι σε καθημερινή βάση, με απαρέγκλιτη τήρηση των υγειονομικών οδηγιών.
Ο Δήμος Αρταίων έχει ήδη πραγματοποιήσει απολύμανση σε όλους τους χώρους, ενώ το προσωπικό των σταθμών που απασχολούνται στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου, ύστερα από συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ, θα προχωρήσουν σε προληπτικό τεστ για τον κορωνοϊό. Παράλληλα, θα τηρούνται πιστά όσα προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ για την αντιμετώπιση του covid-19.
«Έχουμε μεριμνήσει για όλα τα μέτρα που είναι απαραίτητα για την ασφάλεια των παιδιών και του προσωπικού. Οι σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά ως προς το ωράριο, καθώς πρέπει να διευκολύνουμε τον οικογενειακό προγραμματισμό όλων. Ευχόμαστε η ευχή «Καλή σχολική χρονιά» φέτος να πιάσει με υγεία για μικρούς και μεγάλους», ανέφερε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Κ.Κ.Μ.Π.Α.Π., Σωτήρης Χρηστούλης.
Τα μέτρα προστασίας που αποφασίστηκαν για τη λειτουργία των σταθμών, προβλέπουν:
• Υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας ή σε ειδικές περιπτώσεις ασπίδας προσώπου από όλους τους εργαζόμενους στους σταθμούς.
• Προαιρετική χρήση μάσκας για τα παιδιά των βρεφονηπιακών.
• Διαχωρισμός κατά τμήματα σε δραστηριότητες στο προαύλιο.
• Ειδική μέριμνα για τη σίτιση.
Αποτελέσματα μοριοδότησης
Αναφορικά με τα αποτελέσματα μοριοδότησης των παιδιών, σημειώνεται πως έχουν αναρτηθεί για την περίοδο 2020-2021, στην ιστοσελίδα του Δήμου www.arta.gr, στη διαδρομή Δημοτικές Επιχειρήσεις και Οργανισμοί – Ν.Π.Δ.Δ. – Παιδικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *