Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλήθος κόσμου στην κεντρική ομιλία της Ηρούς Ζαβογιάννη στην Αμφιλοχία

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

285
blank

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο HOTEL AMVRAKIA η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ηρώ Ζαβογιάννη πραγματοποίησε την κεντρική της προεκλογική ομιλία στην Αμφιλοχία.
Αγαπημένοι συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι κοντά σε δικούς μου ανθρώπους που μιλώ στο σπίτι μου, ανέφερε στο ξεκίνημα της ομιλίας της η κ. Ζαβογιάννη.
Οι εκλογές αυτές αποτελούν μια ιστορική καμπή γιατί πρέπει να θυμηθούμε τι παρέλαβε ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και πως είμαστε σήμερα, είπε η υποψήφια βουλευτής κάνοντας εκτενή σύγκριση το χθες με το σήμερα.
Μιλάμε για μια ανάπτυξη βιώσιμη και δίκαιη, είμαι περήφανη για αυτά που έχουμε κάνει και έχουμε καταφέρει, βάλαμε τις βάσεις για μια ανάπτυξη που να βασίζεται στον πρωτογενή τομέα, στην μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, τώρα που βγήκαμε από τα μνημόνια σχεδιάσαμε τη μείωση της φορολογίας και νέες ελαφρύνσεις για τις επιχειρήσεις.

blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × five =