Connect with us

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Πανσπουδαστικό Κέντρο Μάθησης στην Αμφιλοχία

Δημοσιεύτηκε

στις

269

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ – Θ.ΧΑΒΙΝΗ 92 (ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)
ΛΟΥΤΡΟ -( ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ)
ΤΗΛΕΦΩΝΑ : 6976999028 / 6976999025 / 6973040197
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
11.00 – 1.00 πρωί
6. 00 – 8.00 απόγευμα
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ – ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΜΑΛΙΓΙΑΝΝΗ

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Το ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΘΗΣΗΣ είναι ένα κέντρο μελέτης για τους μαθητές του Δημοτικού, φροντιστήριο για τους μαθητές του Γυμνασίου – Λυκείου και Κέντρο Ξένων Γλωσσών, όλα μαζί σε ένα πακέτο, που είναι πρωτοποριακό για την περιοχή μας και μια εξασφαλισμένη επένδυση για το μέλλον των παιδιών σας και οικονομική ελάφρυνση για σας τους γονείς!

Advertisement

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ
• Να προσφέρουμε γερά θεμέλια στα παιδιά του Δημοτικού σχολείου που κάνουν την εκμάθηση και “ευμάθηση” της γλώσσας και των μαθηματικών.
• Να διδάξουμε στα παιδιά τον τρόπο της εύκολης κατανόησης και αφομοίωσης των μαθημάτων ώστε να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στις τελικές τους εξετάσεις.
• Να αποκτήσει ο μαθητής μας οργανωτική σκέψη που θα προσφέρει αυτοπεποίθηση ,να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά από μόνος του στις σχολικές και μαθησιακές του υποχρεώσεις .
• Να κάνουμε τα παιδιά να αγαπήσουν την ξένη γλώσσα μέσα από μια άψογα οργανωμένη και συνάμα ευχάριστη διδασκαλία.
• Προσεγγίζουμε εξατομικευμένα τους μαθητές μας, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες δυνατότητές τους και την διαφορετικότητά τους.
• Ενθαρρύνουμε τους μαθητές να διατυπώσουν τις απορίες και τους προβληματισμούς τους.
• Καλλιεργούμε ομαδικότητα και συνεργασία που είναι ένα πολύ σημαντικό εφόδιο στις μέρες που διανύουμε!
• Δημιουργούμε το κατάλληλο μαθησιακό κλίμα μέσα σε ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον, να αγαπάνε τα παιδιά να έρχονται σε μας!
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
ΑΓΓΛΙΚΑ / ΓΑΛΛΙΚΑ / ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ/ ΙΣΠΑΝΙΚΑ/ΙΤΑΛΙΚΑ
Η πολύχρονη εμπειρία (30 ετών) και η δοκιμασμένη μεθοδολογία μας αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία των σπουδαστών μας στις εξετάσεις για την απόκτηση των διπλωμάτων ξένων γλωσσών.
Στα δυο τελευταία χρόνια 52 σπουδαστές μας απέκτησαν Β2 (lower) (94% επιτυχία) και στα Γαλλικά, Ισπανικά, και Ιταλικά είχαμε 100% επιτυχία!
Επίσης στα μικρά πτυχία των αγγλικών είχαμε 100% επιτυχία με το 70% των μαθητών να πάρουν το πτυχίο με ΑΡΙΣΤΑ!
Λειτουργούν Τμήματα σε όλες τις γλώσσες (καθώς και σε ιδιαίτερο μάθημα)

ΑΓΓΛΙΚΑ
Λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα:
Νήπια (4-5 ετών) / Pre-Junior (A’ Δημοτικού)
1. Η μάθηση αποκτιέται κυρίως μέσα από το παιχνίδι. Τα Αγγλικά σε αυτές τις ηλικίες έχουν περισσότερο το χαρακτήρα της δημιουργικής απασχόλησης και περιλαμβάνουν τραγούδια, ζωγραφιές, χειροτεχνίες, κατασκευές, εικόνες, δραματοποίηση ιστοριών, σκετς και άφθονο οπτικοακουστικό υλικό- το παιδί μαθαίνει χωρίς να αισθάνεται πίεση και την αυστηρή δομή του «μαθήματος».
2. Τα παιδιά αποκτούν μια αυθεντική προφορά, καθώς η τάση τους για μίμηση και επανάληψη, που είναι τόσο ισχυρή σε αυτές τις ηλικίες, τους καθοδηγεί να αποδίδουν τις λέξεις όσο πιο πιστά γίνεται στο πρωτότυπο – συχνά να μας διορθώνουν κιόλας. Επίσης, σε αυτές τις ηλικίες δεν υπάρχει το συναίσθημα της ντροπής που κάνει τα μεγαλύτερα παιδιά να «προσαρμόζουν» την αγγλική προφορά πιο κοντά στα ελληνικά φωνητικά πρότυπα.
3. Η προφορικότητα των μαθημάτων οδηγεί στην απόκτηση ενός πλούσιου λεξιλογίου με σωστή προφορά, -όπως είπαμε – και καθώς οι πιο σύνθετες διαδικασίες της γραφής και της ανάγνωσης δεν εξασκούνται, το παιδί εστιάζει περισσότερο στην ομιλία και στην κατανόηση της γλώσσας και έτσι βρίσκεται πιο κοντά στην ουσία της.
4. Τα παιδιά ζουν από νωρίς την κοινωνικοποίηση και την οργάνωση μιας τάξης που όμως έχει χαρακτήρα εξερεύνησης και πειραματισμού. Μυούνται σε έναν τρόπο σκέψης και δράσης που θα συναντήσουν αργότερα και στις τάξεις του δημοτικού και θα αισθάνονται έτοιμοι να παρακολουθήσουν.
5. Η παράλληλη εκμάθηση της μητρικής και της αγγλικής γλώσσας (πρώτη δημοτικού) συμβάλλει στη σύγκριση των δύο γλωσσών, στη μεταφορά «στρατηγικών» από τη μία γλώσσα στην άλλη, στην καλύτερη κατανόηση της μητρικής γλώσσας και προωθεί τη γενικότερη γλωσσική ανάπτυξη του παιδιού. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι δεν τίθεται θέμα «μπερδέματος» των δύο γλωσσών καθώς οι πληροφορίες τους αποθηκεύονται σε διαφορετικά τμήματα του εγκεφάλου και ανακαλούνται ξεχωριστά ανάλογα με τις ανάγκες.
Α/Β JUNIOR – ολοκληρώνεται σε μία χρονιά, και στο τέλος της σχολικής χρονιάς οι μικροί μας μαθητές (κατά προτίμηση 2ας Δημοτικού) δίνουν τις πρώτες επίσημες εξετάσεις Cambridge όπου και εδώ φέτος είχαμε ποσοστό επιτυχίας 100%
A/B/C SENIOR – οι μαθητές μας καλύπτουν όλη την ύλη για να προετοιμαστούν για εξετάσεις του πανεπιστημίου CAMBRIDGE επίσης.
• D/B1 (pre-lower/B2 (lower) – είναι οι χρονιές όπου οι μαθητές δίνουν πτυχία που τους εξασφαλίζουν μια θέση στο χώρο εργασίας.
• C2 (Proficiency) – είναι το ανώτερο πτυχίο το όποιο μπορεί να πάρει ένας μαθητής (και το όποιο πλέον έχει γίνει σχεδόν απαραίτητο )
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ – λειτουργούν εντατικά μαθήματα για ενήλικες με σίγουρη απόκτηση πτυχίου (μέσα σε μια βδομάδα αφού έχετε δώσει εξετάσεις, έχετε το πτυχίο στα χέρια σας και υπάρχουν εξεταστικές ημερομηνίες κάθε εβδομάδα του χρόνου, δεν χρειάζεται να περιμένετε έξι μήνες για να δώστε το πτυχίο. Αυτό το πτυχίο είναι αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ και για όλες τις υπηρεσίες. (Και δεν έχει ημερομηνία λήξεως!!!)
ΤΜΗΜΑΤΑ IELTS – για μαθητές που επιθυμούν να σπουδάσουν ή να συνεχίσουν τις μεταπτυχιακές τους σπουδές στο εξωτερικό (αυτά τα πτυχία ισχύουν για 2 έτη μόνο.)
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ – Με δυο ώρες την εβδομάδα με SPEAKING και με ασκήσεις λεξιλογίου/ γραμματικής.
ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ.
ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Στο Δημοτικό σχολείο το παιδί έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τη συστηματική μάθηση, γεγονός που αποτελεί καθοριστικό βήμα στη μετέπειτα γνωστική αλλά και ψυχική εξέλιξη του! Είναι λοιπόν απαραίτητο σε κάθε περίπτωση το παιδί να μάθει να διαβάζει σωστά και αποδοτικά, έτσι ώστε να αποκτήσει γερές βάσεις! Γι΄ αυτό και εμείς είμαστε εδώ να τα βοηθήσουμε στα Μαθηματικά και στην Γραμματική/Γλώσσας με έντυπο υλικό και με επαναληπτικές ασκήσεις για την εμπέδωση της ύλης. Τα μαθήματα θα είναι πάντα μπροστά από το σχολείο και με αυτόν τον τρόπο οι μαθητές μας θα μπορούν εύκολα να λύνουν τις εργασίες που θα έχουν για το σχολείο μόνοι τους.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Η Α΄ Γυμνασίου είναι μια τάξη που προκαλεί δικαίως άγχος τόσο στους μαθητές, όσο και στους γονείς, καθώς για πρώτη φορά ο μαθητής φεύγοντας από το μικρόκοσμο του Δημοτικού, θα συνεργάζεται με πολλούς καθηγητές, ενώ παράλληλα καλείται να αποδείξει τις ικανότητές του σε Γενικές Γραπτές Εξετάσεις. Επιπλέον, εισάγονται στο πρόγραμμά του νέα βασικά μαθήματα, που θα τον ακολουθήσουν και στην μετέπειτα σχολική του πορεία, όπως τα Μαθηματικά για παράδειγμα. Τα μαθήματα αυτά πρέπει να διδαχθούν μεθοδικά και υπεύθυνα έτσι ώστε ο μαθητής να αποκτήσει γερές βάσεις. Πολλοί γονείς λένε ας δούμε τους πρώτους βαθμούς (τον Δεκέμβριο- ήδη έχουν χαθεί τρεις πολύτιμοι μήνες) και μετά θα δω αν θα το γράψω το παιδί μου φροντιστήριο. Μετά όμως είναι πολύ δύσκολο να καλύψουν όλα τα κενά και όταν ένα παιδί δεν καταλαβαίνει, τα χάνει και οι σπουδές του μένουν όλο και πιο πίσω!
Και η Β΄ Γυμνασίου, σημαντική επίσης όπου έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με την Χημεία, που απαιτεί μια πιο σοβαρή αντιμετώπιση μαθηματικών εννοιών.
Η Γ’ Γυμνασίου είναι μία τάξη σταθμός για την πρόοδο του μαθητή, αλλά και για το μέλλον του καθώς εδώ θα πρέπει ο μαθητής να διαλέξει το ΤΕΕ η το Γενικό Λύκειο, άρα εδώ επιλέγει το μέλλον του!

ΓΚΡΟΥΠ ΛΥΚΕΙΟΥ
Η Α’ Λυκείου είναι μια τάξη γενικής παιδείας, στην οποία δίνεται έμφαση στα μαθήματα της Γλώσσας και των Μαθηματικών. Η αφομοίωση της ύλης και η ανάπτυξη κριτικής ικανότητας είναι σημαντικά εφόδια για μια επιτυχημένη πορεία. Οι μαθητές εξοικειώνονται με τις απαιτήσεις των επόμενων τάξεων, βάζουν τις βάσεις και εμβαθύνουν σε θεμελιώδεις γνώσεις. Με αυτόν τον τρόπο, μαθαίνουν να διαβάζουν σωστά και επιλέγουν με τον καλύτερο τρόπο τον κύκλο προσανατολισμού που τους ταιριάζει.

Η Β’ Λυκείου είναι μία τάξη στην οποία οι μαθητές εμβαθύνουν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις της Γ΄ Λυκείου. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία τους είναι η πλήρης κατανόηση και η αφομοίωση της ύλης.
Στην Γ’ Λυκείου το συγκριτικό πλεονέκτημα των φροντιστηρίων μας αποτελεί το ετήσιο πρόγραμμα διαγωνισμάτων που υλοποιείται στα πλαίσια μιας κοινά οργανωμένης εκπαιδευτικής διαδικασίας σ’ όλες τις φροντιστηριακές μας μονάδες. Η συστηματική καταγραφή και σύγκριση των επιδόσεων των μαθητών μας αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για όλους μας.
Οι μαθητές γνωρίζουν εξαρχής με απόλυτη ακρίβεια τις ημερομηνίες και την ύλη των διαγωνισμάτων, τα οποία αποτελούν μια άσκηση προσομοίωσης και στρατηγικής ιδιαίτερα σημαντική. Με τον τρόπο αυτό οι μαθητές μας οδηγούνται στις εξετάσεις ψυχολογικά και γνωστικά έτοιμοι καθώς έχουν αντιμετωπίσει ανάλογα θέματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους σε συνθήκες ανταγωνισμού και αυστηρής επιτήρησης.
Επίσης γίνεται έλεγχος αφομοίωσης της ύλης σε κάθε μαθητή με ιδιαίτερο μάθημα ανά εβδομάδα.
Και για άλλη μία χρονιά ο πρώτος στις πανελλήνιες στο Λύκειο Αμφιλοχίας με μοναδικό εικοσάρι ήταν μαθητής μας.
Ξέρετε ότι από την Γ΄ Λυκείου μόνο 8 μαθητές είχαν πάνω από την βάση στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης και 5 μαθητές στην Φυσική Κατεύθυνσης!

Advertisement

ΔΩΣΤΕ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!
Σας περιμένουμε για να συζητήσουμε από κοντά με λεπτομέρειες το ολοκληρωμένο μας πρόγραμμα σπουδών και τα οικονομικά μας πακέτα, όπου θα ξέρετε ότι με ένα ποσό το παιδί σας θα είναι πλήρες καλυμμένο από σπουδές, όποιο πρόγραμμα και να επιλέξετε. Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *