ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πέντε νέες συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό – Ανάμεσα τους και ένας γιατρός
Σε πέντε νέες συλλήψεις για την υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης. Οι συλληφθέντες είναι τρεις Έλληνες και δύο Πακιστανοί. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας γιατρός.
Πρόκειται για τρεις Έλληνες 65, 49 και 44 χρόνων και δύο υπηκόους του Πακιστάν, 50 και 23 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν σε Κολωνό, Πειραιά και Σπάτα.
Οι πέντε νέοι κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν έπειτα από έρευνα στα κινητά τηλέφωνα, τις εφαρμογές επικοινωνίας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούσε ο Ηλίας Μίχος, καθώς ο ίδιος προσποιούταν το 12χρονο κορίτσι και έκλεινε ραντεβού για τον βιασμό του. Μέσα στην ημέρα οι πέντε συλληφθέντες αναμένεται να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.
