ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέθανε ο δημοσιογράφος Παύλος Γερακάρης
Την απώλεια του Παύλου Γερακάρη θρηνεί η ελληνική δημοσιογραφία. Ο επίτιμος πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) άφησε σήμερα (Τετάρτη 4/9) την τελευταία του πνοή.
Απόφοιτος της Παντείου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό, ενώ εργάσθηκε σε διάφορες εφημερίδες και έντυπα, αλλά και στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ, όπου υπήρξε προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος.
Διετέλεσε ακόμη τακτικό μέλος του Πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ και πρόεδρος του δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού συμβουλίου της Ένωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος παραθέριζε στο Βραχάτι, όπου έχει εξοχικό και εντοπίστηκε νεκρός στη θάλασσα.
Μάλιστα το Korinthostv αναφέρει ότι ένας άνδρας ηλικίας 75 ετών που παραθέριζε στην περιοχή, ανασύρθηκε νεκρός από την θαλάσσια περιοχή του Βραχατίου, το βράδυ της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.
