Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γιαννιώτης Νίκος Τσουμάνης: Η πιθανότερη εκδοχή για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή

Δημοσιεύτηκε

στις

268

Απομακρύνεται, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας στην υπόθεση θανάτου του Νίκου Τσουμάνη. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το πρωί, μέσα στο όχημά του, στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, στη Θεσσαλονίκη. Τον 31χρονο βρήκαν νεκρό ψαράδες, που στη συνέχεια ενημέρωσαν τις αστυνομικές Αρχές.
Η είδηση του θανάτου του Νίκου Τσουμάνη έχει βυθίσει στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους και έχει σκορπίσει τη θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό και στην τοπική κοινωνία της Καλαμαριάς.

Νίκος Τσουμάνης: Τα στοιχεία που ενισχύουν το σενάριο της αυτοκτονίας
Οι τελευταίες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το thesstoday.gr, αναφέρουν ότι το πιο πιθανό σενάριο για τις συνθήκες θανάτου του ποδοσφαιριστή, είναι αυτό της αυτοκτονίας. Ο 31χρονος εντοπίστηκε νεκρός, έχοντας περασμένα τέσσερα δεματικά καλώδια μίας χρήσεως, tire up, στο λαιμό του.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόκειται για μέθοδο που την έχουν δει ξανά οι Αρχές σε περιπτώσεις αυτοχειρίας, καθώς όπως υποστηρίζουν μόλις η θηλιά στο tire up σφίξει, δεν υπάρχει “γυρισμός”.
Ένα ακόμη στοιχεία που, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ενισχύει το σενάριο αυτοκτονίας είναι πως το κάθισμά του, βρέθηκε σε ύπτια θέση, γεγονός που απομακρύνει το ενδεχόμενο να χώρεσε άλλο άτομο στο όχημα και να τον έπνιξε. Σύμφωνα με την νεκροψία που διενήργησε η ιατροδικαστής, ο θάνατος του 31χρονου οφείλεται σε ασφυξία.
Νίκος Τσουμάνης: Τα σημάδια κατάθλιψης
Την ίδια στιγμή, υπάρχουν μαρτυρίες από το στενό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, ότι ο Νίκος Τσουμάνης παρουσίαζε σημάδια κατάθλιψης το τελευταίο χρονικό διάστημα, εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.
Πρόκειται για ένα ακόμη στοιχείο που οδηγεί τις Αρχές στο συμπέρασμα ότι η πιθανότερη εκδοχή, είναι αυτή της αυτοχειρίας.
Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του Σταύρου Ραλλάκη, επιχειρηματία, φίλου και εργοδότη της συντρόφου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος εξήγησε ότι “το απόγευμα της Δευτέρας, περίπου στις 8, ο Νίκος είπε στην κοπέλα του ότι θα πάει βόλτα και ότι θα γυρίσει. Λίγο πριν απαγόρευση κυκλοφορίας δεν είχε δώσει σημάδια ζωής, γεγονός που ανησύχησε τη σύντροφό του, η οποία ακολούθως ειδοποίησε τις αρχές για την εξαφάνισή του. Τελικά, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί νεκρός”. Όπως εξηγεί ο κ. Ραλλάκης, “ο Νίκος Τσουμάνης ήταν ένα ωραίο παλικάρι που όλοι τον συμπαθούσαν, αλλά ήταν τρομερά κλειστός άνθρωπος”.

Νίκος Τσουμάνης
Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 31χρονος ποδοσφαιριστής
“Φως” στην υπόθεση, αναμένεται να ρίξουν η κατάθεση της συντρόφου του ποδοσφαιριστή, αλλά και των γονιών του, στο Α.Τ. Καλαμαριάς. Οι γονείς του Νίκου Τσουμάνη μετέβησαν στην Καλαμαριά το μεσημέρι της Τρίτης, μετά την είδηση για τον θάνατο του παιδιού τους.
Σημειώνεται ότι κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και ιατροδικαστής έσπευσαν στο σημείο, όπου ο 31χρονος ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ, προανάκριση για τον θάνατό του διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *