Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οργή στα Ιωάννινα: Προπηλάκισαν τους συλληφθέντες για την αιματηρή οπαδική συμπλοκή

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

3788
blank

Ένταση κατά τη διάρκεια της προσαγωγής των συλληφθέντων της αιματηρής συμπλοκής

Ένταση επικράτησε κατά την προσαγωγή των 6 από τους 8 συλληφθέντες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, για την αιματηρή οπαδική συμπλοκή που έγινε προχθές το απόγευμα στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων.
Συγκεντρωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννενα τους επιτέθηκαν πετώντας τους μπουκάλια με νερό και καφέδες, ενώ δεν έλειψαν και οι χειροδικίες σε βάρος τους καθώς η αστυνομική παρουσία δεν ήταν ισχυρή. Οι οπαδοί φώναζαν συνθήματα, όπως, «δολοφόνοι δεν θα ξεχαστεί».
Δύο άτομα νοσηλεύονται φρουρούμενα. Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας ενός 30χρονου ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Και οι 8 συλληφθέντες κατηγορούνται για συμπλοκή και παράβαση του Νόμου για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό, ενώ οι 4 από αυτούς και για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις του Νόμου περί όπλων.

 

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seven − 4 =