Connect with us

LIFESTYLE

Νεκρός ο Mark Salling – Ο σταρ του Glee

Δημοσιεύτηκε

στις

39

Νεκρός είναι ο ηθοποιός Mark Salling ο οποίος όπως μετέδωσε το TMZ φέρεται να αυτοκτόνησε. Ο σταρ του σίριαλ Glee βρέθηκε νεκρός την Τρίτη στο Λος Άντζελες.

Ήταν 35 ετών και σε λίγες εβδομάδες επρόκειτο να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου για να του ανακοινωθεί η ποινή φυλάκισής του. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Mark Salling πέθανε νωρίς το πρωί», δήλωσε η οικογένειά του σε ανακοίνωση. «Ήταν ένας ευγενής και αγαπητός άνθρωπος, ένας άνθρωπος με μεγάλη δημιουργικότητα, που έκανε ό, τι καλύτερο μπορούσε για να αποκαταστήσει κάποια σοβαρά λάθη και σφάλματα», αναφέρει η δήλωση.

Η οικογένεια Salling αναφέρει επίσης πως εκτιμά την υποστήριξη που έχει λάβει και ζητά να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά της την στιγμή αυτή.

Ο ηθοποιός Mark Salling βρέθηκε νεκρός λίγες εβδομάδες πριν εμφανιστεί στο δικαστήριο για την υπόθεση παιδικής πορνογραφίας που κατηγορούταν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωταγωνιστής της σειράς Glee βρέθηκε νεκρός κοντά σε ένα ποτάμι ενώ πρόσφατα είχε δηλώσει ένοχος για τις κατηγορίες σχετικά με παιδική πορνογραφία.

Το αστέρι της σειράς Glee παραδέχτηκε την ενοχή του για την κατοχή παιδικής πορνογραφίας στις 4 Οκτωβρίου 2017. «Ο Mark επικεντρώνεται στην αποδοχή της ευθύνης και στην προσπάθεια εξιλέωσης για τη συμπεριφορά του», είχε δηλώσει τότε ο δικηγόρος του.

Advertisement

Οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει την υπόθεσή του είχαν βρει περισσότερες από 25.000 εικόνες και 600 βίντεο που είχαν σχέση με πορνογραφία ανηλίκων στους υπολογιστές του ηθοποιού. Το περιεχόμενο περιελάμβανε εικόνες με παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών που κακοποιούνται, σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου. Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός στην δίκη που είχε προγραμματιστεί για τα μέσα Φεβρουαρίου αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης από πέντε έως επτά χρόνια.

Πηγή: www.lifo.gr Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *