Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκροί δύο λουόμενοι σε παραλίες Μεσολογγίου και Αντιρρίου

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

172
blank

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες Παρασκευή, από την θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αγίας Τριάδας Μεσολογγίου Αιτωλοακαρνανίας, 76χρονος άνδρας.
Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τ
Από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.
Επιπρόσθετα χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες Παρασκευή, από την θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αντιρρίου Αιτωλοακαρνανίας, 71χρονος.
Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου και στην περίπτωση αυτή διαπιστώθηκε ο θάνατος από τους ιατρούς.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
πηγή:agriniopress.gr

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

9 + six =