Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μυστήριο με άνδρα που έπεσε και σκοτώθηκε από το λόφο Φιλοπάππου.

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

96
blank

Νωρίτερα, μαζί με την κοπέλα του, είχαν πέσει θύματα ληστείας

Μυστήριο με 25χρονο άνδρα που έπεσε και σκοτώθηκε από τον λόφο Φιλοπάππου. Νωρίτερα, μαζί μαζί με την κοπέλα του, είχαν πέσει θύματα ληστείας με την απειλή μαχαιριού.

Ειδικότερα, αργά το βράδυ της Τετάρτης, ο νεαρός πήγε βόλτα στην περιοχή με την 23χρονη φίλη του από την Πορτογαλία. Το ζευγάρι ήρθε αντιμέτωπο με τρεις αγνώστους που επιχείρησαν να τους ληστέψουν, υπό την απειλή μαχαιριού. Πάνω στη μάχη σώμα με σώμα, κάποιος από τους ληστές τραυμάτισε με μαχαίρι τον άτυχο 25χρονο, ο οποίος έπεσε από τα βράχια.

Δεν είναι γνωστό ακόμη εάν παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό ή αν τον έσπρωξαν οι δράστες. Οι τρεις άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή, ενώ σοκαρισμένη η κοπέλα αναζήτησε βοήθεια βοήθεια. Το κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε στις 22:50 και επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Εντόπισαν τον 25χρονο που ήταν βαρύτατα τραυματισμένος, με σημάδια από το αιχμηρό αντικείμενο, αλλά και τραύματα από την πτώση, και κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία του πνοή.

Η 23χρονη φίλη του κατέθεσε όσα μπορούσε στις Αρχές, με τους αστυνομικούς να αναζητούν τους δράστες σε κάθε γωνιά της Αθήνας. Καθώς βρίσκεσαι σε κατάσταση σοκ, δεν έχει γίνει σαφές, εάν ο 25χρονος φίλος της παραπάτησε ή αν τον έσπρωξαν οι δράστες. Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Advertisement

πηγή:mixanitouxronou.gr Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two + fifteen =