Connect with us

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μπέζος: Ενόψει της Black Friday – Συμβουλές διαχείρισης οικονομικής κρίσης -Μην αγοράζετε τίποτα

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

267
blank

 

Εμβρόντητους άφησε τους περισσότερους η δήλωση του Τζεφ Μπέζος ο οποίος ενόψει της Black Friday ανέφερε “μην αγοράζετε τίποτα, αφήστε κάτι στην άκρη”
Λίγο πριν ξεκινήσει η Black Friday και η αγοραστική περίοδος των Χριστουγέννων, ο μεγιστάνας του ηλεκτρονικού εμπορίου, Τζεφ Μπέζος προειδοποιεί ότι δεν είναι ώρα για ψώνια.
Με την παγκόσμια οικονομία να βρίσκεται αντιμέτωπη με πιθανή ύφεση, ο ιδρυτής της Amazon συμβουλεύει καταναλωτές και τις επιχειρήσεις να εξετάσουν το ενδεχόμενο αναβολής μεγάλων αγορών τους επόμενους μήνες.
«Αν είστε ιδιώτης και σκέφτεστε να αγοράσετε μια τηλεόραση, ίσως να το καθυστερήσετε, να κρατήσετε τα μετρητά, να δείτε τι θα συμβεί. Το ίδιο ισχύει για ένα ψυγείο, ένα νέο αυτοκίνητο, οτιδήποτε» είπε ο Μπέζος σε συνέντευξή του στο CNN.
Η δε επιχειρήσεις καλό θα ήταν να αναβάλλουν τυχόν εξαγορές ή άλλες μεγάλες δαπάνες, συνέχισε. «Απλά μειώστε το ρίσκο σας» συνέστησε ο ιδρυτής της Amazon.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five − four =