Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με τον κωδικό και το κλειδί της εταιρείας που δούλευε αφαίρεσε 27.000€ από αυτόματο πωλητή

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

285
blank

Συνελήφθη υπάλληλος εταιρείας που αφαιρούσε χρήματα από αυτόματους πωλητές

Είχε αφαιρέσει συνολικά (27.000) ευρώ τους τελευταίους μήνες
Συνελήφθη, χθες (18-3-2017) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, ο δράστης εργαζόμενος σε εταιρεία, ως υπεύθυνος συντήρησης αυτομάτων πωλητών, χρησιμοποιώντας κωδικό και κλειδί που διέθετε, αφαίρεσε από τουλάχιστον τέσσερις αυτόματους πωλητές, το χρηματικό ποσό των (27.000) ευρώ.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (1.780) ευρώ σε κέρματα, το οποίο αποδόθηκε στον υπεύθυνο της εταιρείας.
Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου και (76) αβολίδωτα φυσίγγια, τα οποία κατείχε παράνομα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

thirteen − 10 =