Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός των Εν Αθήναις και Απανταχού Στανιατών «Άγιος Δημήτριος»

Δημοσιεύτηκε

στις

123

Με γλέντι, τραγούδι, χορό, φαγητό και ποτό και σε μια κατάμεστη αίθουσα στο κέντρο VOICE, στην Αθήνα, πραγματοποίησε χθες βράδυ Σάββατο 27.1.2018, τον ετήσιο χορό του, ο Σύλλογος Εν Αθήναις και Απανταχού Στανιατών «Άγιος Δημήτριος». Η εκδήλωση ήταν η μεγαλύτερη του φετινού χειμώνα και ο κόσμος που παραβρέθηκε ήταν πολύς και διασκέδασε μέχρι αργά το πρωί με τους Γιώργο Βελισσάρη, Γιώτα Γρίβα και στο κλαρίνο τον Πάνο Πλαστήρα.
Την πίτα ευλόγησε ο αξιοσέβαστος ιερέας, ο παπα – Βασίλης Πόπης, ο οποίος ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά και με επιτυχίες για το Σύλλογο.
Στην αρχή πήρε το λόγο ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Σπύρος Καραδήμας, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους χωριανούς και καλεσμένους για την καθολική ανταπόκριση στο κάλεσμα του συλλόγου και στάθηκε ιδιαίτερα στον πρόεδρο της Τ.Κ Στάνου Θωμά Ζαρκάδα και τα παιδιά του, που ήρθαν από το χωριό για το χορό του συλλόγου. Μετά πήρε το λόγο ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μπακοδήμος ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια χαιρετισμό έκανε ο Χρήστος Σαλαούνης πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βάλτου (ΟΣΥΒΑ). Αμέσως μετά ακολούθησε μεγάλο γλέντι αφού όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με τη ψυχή τους, σ’ ένα παραδοσιακό γλέντι που μόνο οι Στανιάτες ξέρουν να γλεντούν και να απολαμβάνουν.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Πρωθιερέας του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά π. Βασίλειος Πόπης, ο πρόεδρος της Τ.Κ Στάνου Θωμάς Ζαρκάδας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βάλτου Χρήστος Σαλαούνης, ο Γραμματέας Δημήτρης Μασκλαβάνος και ο Ταμίας Χρήστος Λαυρέντζος, ο Χρυσόστομος Πατούλας εκδότης της εφημερίδας Αιτωλοακαρνανική, ο Σαγάνας Αλέξης Αναπληρωτής Γραμματέας ΟΣΥΒΑ, ο Βασίλειος Μπαλασκώνης μέλος Κ.Σ. ΟΣΥΒΑ, ο Κοντονάσιος Σωτήρης πρόεδρος συλλόγου Λεπενιωτών, ο Σπύρος Μούρτης πρόεδρος Μπουκιωτών, η πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Βασιλική Δράκου, κ.α.

πηγή:xiromeronews.blogspot.gr

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *