Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με λαμπρότητα τα Θεοφάνια στην Αμφιλοχία – Πρώτος στον Σταυρό ο Ορφέας Κατσικοκέρης

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

541
blank

Με σύμμαχο τη θερμοκρασία που περισσότερο θύμιζε άνοιξη παρά καρδιά του χειμώνα, εορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνια στην Αμφιλοχία, παρουσία αρχών και πλήθους κόσμου.

Η τελετή του Αγιασμού των Υδάτων πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα, ενώ δέκα νεαρά παιδιά βούτηξαν στα νερά για τον Τίμιο Σταυρό . Τυχερός της ημέρας αναδείχθηκε ο Ορφέας Κατσικοκέρης, ο οποίος έφτασε πρώτος στο σημείο και ανέσυρε τον Σταυρό μέσα σε χειροκροτήματα.

Στην τελετή παρέστησαν ο Δήμαρχος Σάκης Τορουνίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μαυρομάτης, ο ανεξάρτητος Βουλευτής Μάριος Σαλμάς, καθώς και ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Καλιακμάνης, υπογραμμίζοντας με την παρουσία τους τη σημασία της ημέρας για την τοπική κοινωνία.

Η εικόνα της Αμφιλοχίας, με τον ήρεμο καιρό, τα καθαρά νερά και τον κόσμο συγκεντρωμένο στην παραλία, έδωσε έναν συμβολισμό αισιοδοξίας και ανανέωσης.

Advertisement

Χρόνια πολλά σε όλους!!!

blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις