ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Με επιτυχία και κέφι μέχρι πρωίας ο ετήσιος χορός του Παναμβρακικού
Στην ψαροταβέρνα «Φάρος» στη Μπούκα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός της ομάδας του Παναμβρακικού Μπούκας, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου. Άνθρωποι των σπορ, αλλά και φίλοι, παρευρέθησαν στην εκδήλωση ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας του Παναμβρακικού Μπούκας, που τα δύο τελευταία χρόνια, εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της στα γήπεδα.
Την εκδήλωση, άνοιξε με χαιρετισμό ο πρόεδρος της ομάδας Μάρκος Φουρλάνης, ο οποίος καλωσόρισε τους καλεσμένους και αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της ομάδας από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα, επισημαίνοντας τους στόχους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την προσφορά τους με αναμνηστικά μετάλλια οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού Κοτρώτσος και Ντελής, ο προπονητής της ομάδας Γ. Μακρής και ο δημοσιογράφος κ. Παπαϊωάννου.
Ακολούθησε χορός και τραγούδι, ενώ η βραδιά περιελάμβανε και λαχειοφόρο αγορά η οποία ενίσχυσε σημαντικά το ταμείο του συλλόγου για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

Photos: Giorgos Ntaikos
Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
