ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με ένα θέμα συνεδριάζει το ΔΣ Δήμου Αμφιλοχίας – Ανακήρυξη σε Επίτιμο Δημότη Αμφιλοχίας τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου
Στην Τακτική συνεδρίαση που θα γίνει την 12ην του μήνα Ιανουαρίου του έτους 2018 , ημέρα της εβδομάδας
Παρασκευή και ώρα 2.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συζήτηση και λήψη αποφάσης για το κατωτέρω θέμα :
ΘΕΜΑ :«΄Εγκριση Ανακήρυξης σε Επίτιμο Δημότη Αμφιλοχίας του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ στα πλαίσια του εορτασμού του πολιούχου της πόλης ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και έγκριση δαπανών για τιμητικές εκδηλώσεις ».
Λήψη απόφασης για την έγκριση Ανακήρυξης σε Επίτιμο Δημότη Αμφιλοχίας του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ στα πλαίσια του εορτασμού του πολιούχου της πόλης ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και έγκριση δαπανών για τιμητικές εκδηλώσεις 17 & 18 Ιανουαρίου .

Προτείνεται η λήψη σχετικής απόφασης .
Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις