Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεσολόγγι: Η καραμπίνα βασικό στοιχείο στη δολοφονία – Ποια περιοχή «σκανάρουν» οι Αρχές

Δημοσιεύτηκε

στις

83

Το Μεσολόγγι βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών για την υπόθεση της καραμπίνας που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου. Παρά το γεγονός ότι ο κρεοπώλης, ο 50χρονος που κρατείται για τη δολοφονία, βρίσκεται στη φυλακή, η εύρεση της καραμπίνας αποτελεί κρίσιμο στοιχείο για την ανάλυση της υπόθεσης.
Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες τους στην περιοχή “Λυόμενα” και σε ένα κανάλι όπου υπάρχουν ενδείξεις ότι ο κρεοπώλης ενδέχεται να έχει εγκαταλείψει την καραμπίνα. Οι έρευνες επικεντρώνονται σε αυτήν την περιοχή επειδή εκεί εντοπίστηκε το στίγμα από το κινητό του Μπάμπη που βρισκόταν στα χέρια του κρεοπώλη μετά τη δολοφονία του. Επίσης, το σπίτι του 36χρονου, με τον οποίο ο κρεοπώλης είχε επικοινωνία τη βραδιά της δολοφονίας, βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από αυτό το σημείο.
Παράλληλα, η έρευνα εξετάζει διάφορες κατευθύνσεις, καθώς δεν έχει καθοριστεί ακόμη εάν ο κρεοπώλης είχε συνεργούς ή όχι, ενώ αναζητούνται κίνητρα για τη δολοφονία που μπορεί να συνδεθούν με τοκογλυφία ή αρχαιοκαπηλία. Η ανακρίτρια έχει δώσει εντολή να συνεχιστούν οι έρευνες, υποστηρίζοντας το αίτημα της οικογένειας του θύματος.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *