Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λύση στο πρόβλημα εξαγωγών ελιάς Καλαμών παραγόμενης στην Αιτωλοακαρνανία ανακοινώνει αυτή την εβδομάδα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Γεώργιος Γεωργαντάς ύστερα και από την επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή κ. Μάριου Σαλμά.

Δημοσιεύτηκε

στις

68

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας καθηγητής κύριος Μάριος Σαλμάς συναντήθηκε σήμερα στη Βουλή με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιο Γεωργαντά με θέμα την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο κύριος Σαλμάς την 21/06/2022 αναφορικά με την εμπλοκή που δημιουργήθηκε στις εξαγωγές ελιάς Καλαμών ύστερα από την απόφαση του ΣΤΕ με την οποία απαγορευόταν η εξαγωγή της ελιάς Καλαμών που παράγεται στην Αιτωλοακαρνανία με την πιστοποίηση ΠΟΠ ελιά Καλαμάτας. Είχε προηγηθεί συνάντηση του κυρίου Σαλμάκαι με τους εμπλεκόμενους φορείς και με τον κ.Υπουργό προ διμήνου.
Ο κ.Γεωργαντάς διαβεβαίωσε στην χθεσινή συνάντηση τους τον κ. Σαλμά ότι έχει δρομολογηθεί λύση στο πρόβλημα και θα την ανακοινώσει πιθανόν αύριο ή μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.
Ο κ. Σαλμάς ευχαρίστησε τον κ.Γεωργαντά και απέφυγε να ανακοινώσει την λύση σεβόμενος την επιθυμία του Υπουργού να την ανακοινώσει ο ίδιος.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *