Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουτράκι: Μαχαίρωσε αστυνομικό σε έλεγχο για μάσκα

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

98
blank

Ο αστυνομικός γλύτωσε από θαύμα τα χειρότερα, είπαν οι γιατροί στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου μεταφέρθηκε
Ένας 40χρονος αστυνομικός δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησε στο Λουτράκι για την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό.
Το πρωί της Πέμπτης, ένας νεαρός άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι στον αστυνομικό κατά τη διάρκεια ενός τυπικού ελέγχου για να διαπιστωθεί αν φορά μάσκα. Ο δράστης τραυμάτισε τον αστυνομικό του Α.Τ. Λουτρακίου στο κεφάλι. Ο 40χρονος αστυνομικός μεταφέρθηκε με περιπολικό στο Νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη.
Ο αστυνομικός γλύτωσε από θαύμα τα χειρότερα, είπαν οι γιατροί στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου μεταφέρθηκε. «Τα χτυπήματα ήταν βαθιά, αρκετά σε αριθμό και έγιναν με μανία» δήλωσε ο Γρηγόρης Καρπουζής, διοικητής Νοσοκομείου Κορίνθου.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × 2 =