Connect with us

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

118
blank

Η Ερασιτεχνική Ομάδα Κουκλοθεάτρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου θα παρουσιάσει στους μικρούς και μεγάλους φίλους του το έργο:
“Ο μικρός Ορέστης έχει ορέξεις και πόνο στην κοιλιά” από το ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Χριστοδούλου Τετάρτη 15 Ιούλη 2015 9:15μμ στο στέκι πολιτισμού του Ε.Κ.Α.  (Εργατικού Κέντρου Αγρινίου)

Στα πλαίσια της αλληλεγγύης καλούμε σε προαιρετική συλλογή τροφίμων
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μια ιστορία με πολύ χιούμορ κι ένα καλό μάθημα σωστής διατροφής
Όταν ο μικρός και λαίμαργος Ορέστης έφαγε και τη χαλασμένη φέτα τουψυγείου, τον έπιασε πόνος στη κοιλιά και δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση. Όλοι αναζητούσαν τον υπεύθυνο αυτού του στομαχόπονου και στο ψυγείο ξεκίνησε η δίκη του αιώνα, για να βρεθεί ο ένοχος! Ποιος όμως έφταιγε τελικά; Η φέτα που χάλασε; O Ορέστης που την έφαγε, ή η μητέρα του που την αγόρασε; Μέσα από αυτή τη διασκεδαστική ιστορία στομαχικής διαταραχής, γονείς και παιδιά παίρνουν ένα καλό μάθημα σωστής διατροφής από τα ίδια τα τρόφιμα.

kouklotheatro.jpg1

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

14 + 20 =