Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορωνοϊός: Αγρίνιο, Ναύπακτος και Αμφιλοχία «χρεώθηκαν» τα χθεσινά κρούσματα της Αιτωλοακαρνανίας

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

145
blank

Τέσσερα νέα κρούσματα στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας συμπεριλάμβανε η χθεσινή επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ.
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κρούσματα κατανέμονται στις περιοχές του Αγρινίου, της Ναυπάκτου και της Αμφιλοχίας. Τα δύο εξ αυτών αφορούν το Αγρίνιο, ενώ ο λόγος γίνεται για τρεις άνδρες και μία γυναίκα. Το κρούσμα που αφορά την πόλη της Αμφιλοχίας κατά τα φαινόμενα δεν είναι μόνιμος κάτοικος της περιοχής.
Σημειωτέον ότι χθες έγινε γνωστό ότι επιβεβαιωμένα κρούσματα βρέθηκαν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, ενώ κρούσματα υπήρξαν τις προηγούμενες μέρες τόσο στο ΕΚΑΒ όσο και στο 7ο Γυμνάσιο του Αγρινίου.
Ινχηλατήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλο το νομό ενώ αναμένεται και η επανδραστηριοποίηση των Κινητών Μονάδων του ΕΟΔΥ για το σκοπό αυτό.

πηγή:agriniopress.gr

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fifteen − 13 =