Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στην Κατούνα από το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ακαρνανίας

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

3884
blank

Μέσα σε ένα ζεστό και οικογενειακό κλίμα, το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ακαρνανίας, με έδρα την Αμφιλοχία, πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2025. Η εκδήλωση έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής 19 Ιανουαρίου στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, κα Αθηνά Βέμη-Καρέλου και κ. Νικόλαος Βαρβάτος, καθώς και φίλοι και μέλη του σωματείου.

Ο πρόεδρος του σωματείου, κ. Δημήτριος Αρσένης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, εκφράζοντας τις ευχές του για υγεία, ευημερία και πρόοδο τη νέα χρονιά. Οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές σε μια ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα που θύμιζε την αξία της συλλογικότητας και της ανθρώπινης επαφής.

Το φλουρί της πίτας κέρδισε ο κ. Χρήστος Νάκος, στον οποίο όλοι ευχήθηκαν να είναι πάντα τυχερός και ευλογημένος.

Με την εκδήλωση αυτή, το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ακαρνανίας υπογράμμισε για άλλη μια φορά την αφοσίωσή του στην προώθηση των αξιών της φιλίας και της αλληλεγγύης, δίνοντας το στίγμα της ενότητας που διακατέχει τα μέλη του.

Advertisement

Σπύρος Ζαβιτσάνος
Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ακαρνανίας

blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank

blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ten − four =