Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κερατέα: Ο 25χρονος Θανάσης βρέθηκε καμένος – Οι πρώτες εκτιμήσεις

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

156
blank

Τραγικό τέλος είχαν οι έρευνες
Τραγικό τέλος είχαν οι έρευνες για την εξαφάνιση του 25χρονου Θανάση Καλαματιανού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Κουβαράς στην Κερατέα.
Για τον 25χρονο από τον Άλιμο, είχε εκδοθεί τη Δευτέρα missing alert. Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε καμένος μέσα στο αυτοκίνητό του και όλα δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία. Το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας απομακρύνεται, καθώς μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν όλα τα προσωπικά του αντικείμενα.
«Η αναζήτηση του Θανάση Καλαματιανού, 25 ετών, έληξε σήμερα με τραγικό τρόπο. Η σορός του βρέθηκε στην περιοχή του Κουβαρά στην Αττική. Οι συνθήκες θανάτου διερευνώνται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές. Εκφράζουμε τη λύπη μας για τον άδικο χαμό ενός νέου ανθρώπου και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί» αναφέρει η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 + fourteen =