Connect with us

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Καιρός: Ζέστη, υγρασία και σκόνη το Σαββατοκύριακο – Πού θα δείξει 36άρια

Δημοσιεύτηκε

στις

40

Η πρόγνωση του καιρού από τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου
Η εβδομάδα που διανύουμε θα κυλήσει με ήλιο στις περισσότερες περιοχές, αλλά και αρκετή ζέστη, της οποία η κορύφωση αναμένεται να λάβει χώρα το επόμενο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τον κ. Αρναούτογλου.
Η εν λόγω ζέστη θα γίνει και αρκετά ενοχλητική, για τους περισσότερους από τους ανθρώπους που θα παραμείνουν στα αστικά κέντρα, καθώς η θερμοκρασία είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσει τους 34 βαθμούς Κελσίου, ίσως και τους 35-36 βαθμούς Κεσίου. Όλα αυτά θα συνδυαστούν με ερχομό αφρικανικής σκόνη, αλλά και μεγάλης υγρασίας, δημιουργώντας ένα ατμοσφαιρικό μείγμα που αναμένεται να είναι αποπνικτικό σε ορισμένες περιπτώσεις.
Το πρωί της Τρίτης θα έχει πυκνή συννεφιά μόνον στην Κρήτη, μέχρι και την Κάρπαθο. Αυτά τα σύννεφα μπορεί να δώσουν κάποιες μπόρες προς το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα ο ουρανός θα είναι αρκετά καθαρός. Το απόγευμα ο καιρός θα είναι καλός και στην Κρήτη και την Κάρπαθο.
Σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ ο υδράργυρος θα σκαρφαλώνει όσο περνούν οι μέρες και το Σάββατο θα φτάσει τους 35 – 36 βαθμούς Κελσίου, οπότε και θα υπάρχει θολούρα λόγω αυξημένης σκόνης και υγρασίας.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *