Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πλάκα ο 33χρονος που βρέθηκε νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

216
blank

Καλλιθέα: 33χρονος βρέθηκε νεκρός από σφαίρα στο διαμέρισμά του – Όλα δείχνουν αυτοκτονία
Νεκρός με μια σφαίρα από 38άρι περίστροφο βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (11/02) ένας 33χρονος σε διαμέρισμα ημιορόφου στην Καλλιθέα.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο 33χρονος έφερε θανάσιμο τραύμα στην όπισθεν πλάγια δεξιά πλευρά του κεφαλιού από πυροβόλο όπλο, συγκεκριμένα περίστροφο διαμετρήματος 38 χιλιοστών το οποίο, σύμφωνα με μια μαρτυρία, βρέθηκε μεν δίπλα από τον 33χρονο, αλλά από την αριστερή πλευρά.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Πλάκα και έχει αποκλειστεί παντελώς η εγκληματική ενέργεια. Επιπλέον έγινε γνωστό ότι ο 33χρονος ο οποίος βρέθηκε νεκρός από την μητέρα του είχε προσωπικά προβλήματα.

Ο 33χρονος είχε χωρίσει με την σύζυγό του, η οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν τον άφηνε να βλέπει το παιδί τους και ο ίδιος, όπως υποστηρίζουν άνθρωποι που τον γνώριζαν, ήταν ιδιαίτερα πιεσμένος ψυχολογικά.
Τον 33χρονο αναζητούσε από το πρωί της Πέμπτης η μητέρα του. Περίπου στις 4 το απόγευμα φιλικό του πρόσωπο επιχείρησε να τον εντοπίσει, έφτασε στην πολυκατοικία, αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει την πόρτα της εισόδου του διαμερίσματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αστυνομία ειδοποιήθηκε αρκετή ώρα μετά το συμβάν.
Ωστόσο, όταν η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε στην περιοχή έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας, της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής αλλά και της Αντιτρομοκρατικής.
Κατά πληροφορίες στο διαμέρισμα του 33χρονου εκτός από το συγκεκριμένο όπλο, βρέθηκαν ακόμα τρία περίστροφα με «σβησμένο» τον σειριακό αριθμό.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

15 − 14 =