Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη για το θάνατο του Γ. Νικολόπουλου πατέρα του 17χρονου θύματος στο πενταπλό φονικό του Αγρινίου

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

324
blank

Κηδεύεται αύριο Πέμπτη (5.1.23) στην Καμαρούλα Αγρινίου ο Γεώργιος Β. Νικολόπουλος, 62 ετών, που έφυγε από τη ζωή έπειτα από καρδιακό επεισόδιο το οποίο υπέστη σε εργοτάξιο στο Δρυμό Βόνιτσας.
Ο γιος του Βασίλης, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο “αντίο” στον άνθρωπο που βίωσε τραγικές απώλειες στη ζωή του.
Συγκεκριμένα ο γιος του Αλέξανδρος, 17χρόνων, ήταν θύμα του πενταπλού φονικού στα Καλύβια στις 25 Νοεμβρίου του 2006. Αυτόν είχε καλέσει στο τηλέφωνο ο νεαρός για να ζητήσει βοήθεια δευτερόλεπτα πριν πέσει νεκρός από τα πυρά του Διονύση Φούκα.
Λίγα χρόνια αργότερα, το 2010, η μητέρα των παιδιών του που είχε βυθιστεί στη θλίψη και η κόρη του Γεώργιου Νικολόπουλου, έδωσαν τέλος στη ζωή τους.
Τα αίτια του θανάτου του άτυχου 62χρονου θα διερευνηθούν κατά η νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών όπου μεταφέρθηκε η σορός του.

πηγή:sinidisi.gr

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fourteen + 12 =