Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: 37χρονος κρατούμενος αυτοκτόνησε στο Μεταγωγών

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

125
blank

Νεκρός βρέθηκε στις τουαλέτες των κρατητηρίων της Υποδιεύθυνσης Μεταγωγών Θεσσαλονίκης 37χρονος κρατούμενος.
Ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτοκτονία, αφού φέρεται να δημιούργησε αυτοσχέδιο σκοινί, με το οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του, χωρίς να γίνει αντιληπτός.
Ο 37χρονος, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ήταν υπόδικος για υπόθεση ναρκωτικών και συνελήφθη από αστυνομικούς της Πτολεμαΐδας για παραβίαση περιοριστικού όρου που τού είχε επιβληθεί.
Κατά τις ίδιες πηγές, ο όρος αφορούσε την υποχρέωσή του να παρακολουθεί πρόγραμμα, συνδεόμενο με τα ναρκωτικά.
Σε αυτές τις συνθήκες αποφασίστηκε, με εισαγγελική διάταξη, η προσωρινή του κράτηση κι επρόκειτο να μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού μέχρι να γίνει η δίκη του..

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × 5 =