Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Απόστρατος ο πατέρας που κλείδωσε τα παιδιά του και άνοιξε φιάλη υγραερίου

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

1350
blank

Ο 62χρονος απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας κλειδώθηκε με τα δύο του παιδιά στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.
Ο 62χρονος απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας κλειδώθηκε με τα δύο του παιδιά στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης, ενώ ήταν υποχρεωμένος να επιστρέψει τα δύο ανήλικα παιδιά του στη σύζυγό του, αφού έφτασε έξω από το σπίτι της και έκλεισε τα παράθυρα του οχήματός του και άνοιξε φιάλες υγραερίου.
Μόλις η μητέρα των παιδιών του κατάλαβε τι συμβαίνει, κάλεσε τους αστυνομικούς και το ΕΚΑΒ, όπου έφτασαν εσπευσμένα στο σημείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου και απεγκλώβισαν τα παιδιά και τον πατέρα τους.
Στη συνέχεια, τα δύο ανήλικα παιδιά διακομίστηκαν για προληπτικούς λόγους στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και ο πατέρας τους σε ημιλυπόθυμη κατάσταση διακομίσθηκε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο στο οποίο και νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Mάλιστα, από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι στο πορτ – μπαγκάζ υπήρχε και δεύτερη φιάλη υγραερίου που, σε αντίθεση όμως με την πρώτη, ήταν ασφαλισμένη.
Σε βάρος του 62χρονου σχηματίζεται δικογραφία, ενώ η προανάκριση διεξάγεται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fifteen − one =