Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η κατανομή των κρουσμάτων Τρίτης και Τετάρτης στην Αιτωλοακαρνανία

Δημοσιεύτηκε

στις

19

Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία για τα κρούσματα

Οκτώ ήταν τα κρούσματα που πιστώθηκαν στην Αιτωλοακαρνανία κατά τις δύο τελευταίες μέρες, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που δίνει στο φως της δημοσιότητας ο ΕΟΔΥ.
Πληροφορίες του agriniopress αναφέρουν ότι τα κρούσματα εντοπίζονται διάσπαρτα σε αρκετές περιοχές του νομού. Ειδικότερα, σε ότι αφορά τα κρούσματα της Τρίτης, αυτά σημειώνονται σε Αγρίνιο, Ναύπακτο καθώς και σε χωριά της Μακρυνείας και των Οινιαδών. Πρόκειται για δύο γυναίκες και δύο άνδρες, κατά κύριο λόγο νεαρούς σε ηλικία.
Σε ότι έχει να κάνει με τα κρούσματα της Τετάρτης, αυτά εντοπίζονται εκ νέου στο Αγρίνιο, όπου καταγράφονται δύο κρούσματα σε έναν άνδρα και μία γυναίκα. Κρούσμα κατανέμεται και σε άνδρα στην περιοχή της Βόνιτσας ενώ μία ακόμη γυναίκα έχει καταγραφεί στη λίστα των κρουσμάτων από χωριό της δημοτικής ενότητας Αστακού του Δήμου Ξηρομέρου.
Αξιοσημείωτο και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κρουσμάτων είναι κάτω από τα 50 έτη και μάλιστα τα περισσότερα κάτω από 30. Ως εκ τούτου, πέραν από την διασπορά του ιού στο νομό επιβεβαιώνεται ξανά το ότι έχει πέσει κατά πολύ ο μέσος όρος ηλικίας των νοσούντων.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *