Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για το τραγικό δυστύχημα

Δημοσιεύτηκε

στις

27

Υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα, το οποίο οδηγούσε 55χρονος αλλοδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό δύο γυναικών και τον τραυματισμό άλλων 22 ατόμων, οι οποίοι επέβαιναν στο προαναφερόμενο λεωφορείο.
Σήμερα (07-01-2014) μεσημβρινές ώρες, στο 481 χλμ N .Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης (ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη), υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, συγκρούστηκε με φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 55χρονος αλλοδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό δύο γυναικών και τον τραυματισμό άλλων είκοσι δύο ατόμων, άπαντες επιβάτες του λεωφορείου.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν και μετέβησαν στο τόπο του δυστυχήματος αστυνομικοί της Τροχαίας, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης και σταθμοί του Ε.Κ.Α.Β. για τον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά των ατόμων στα εφημερεύοντα Νοσοκομεία.

Την προανάκριση και τις έρευνες για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Θεσσαλονίκης.

Ανακοίνωση εξέδωσε το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα στα διόδια Νέων Μαλγάρων, τονίζοντας πως η κινητοποίηση του Ε.Κ.Α.Β υπήρξε άμεση.
Αναλυτικά:
ΑΜΕΣΗ αντίδραση του Ε.Κ.Α.Β. με 17 ασθενοφόρα & κινητές μονάδες στο σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στα διόδια Νέων Μαλγάρων.
Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας ανταπεξήλθε άμεσα και αποτελεσματικά στο σοβαρότατο τροχαίο δυστύχημα που προκλήθηκε από την σύγκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ με νταλίκα, κοντά στα διόδια των Νέων Μαλγάρων.
Συγκεκριμένα: το συντονιστικό κέντρο του Ε.Κ.Α.Β. (166), δέχθηκε την κλήση σχετικά με το περιστατικό στις 15:46 και το πρώτο διαθέσιμο ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο του συμβάντος στις 15:48, μόλις 2 λεπτά μετά. Αμέσως έγινε πλήρης εκτίμηση της κατάστασης και σε λίγα λεπτά οργανώθηκε μια μεγάλη επιχείρηση παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας με την κινητοποίηση συνολικά 15 ασθενοφόρων και 2 κινητών μονάδων του Ε.Κ.Α.Β..
Ο απολογισμός του θλιβερού αυτού συμβάντος ήταν 2 νεκρές γυναίκες και 24 τραυματίες.
Από τους τραυματίες, οι 23 διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και ένας φαντάρος διακομίσθηκε στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως.

Μεσολόγγι: Βαρύ το πένθος για την 23χρονη φοιτήτρια

iriniΗ 23χρονη Μεσολογγίτισσα Ειρήνη Τριανταφύλλου είναι η μια εκ των δύο επιβατών του τραγικού λεωφορείου που έχασαν την ζωή τους χτες το μεσημέρι μετά την σφοδρή σύγκρουση με νταλίκα.
Η Ειρήνη, φοιτήτρια του ΑΠΘ, μετέβαινε όπως και άλλοι φοιτητές στην Θεσσαλονίκη με το μοιραίο λεωφορείο. Δυστυχώς η νεαρή κοπέλα όπως και μια συνομήλική της από το Αγρίνιο είχαν τραγικό θάνατο καθώς κάθονταν στις πρώτες θέσεις και ήταν οι πρώτες που χτύπησαν από το τρακάρισμα.
Οι γονείς της άτυχης κοπέλας κλήθηκαν χτες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και μόλις έφθασαν αναγνώρισαν την κόρη τους. Αμέσως η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην πόλη καθώς επρόκειτο για μια πολύ γνωστή και αγαπητή κοπέλα από μια εξαιρετική οικογένεια.
Και για εμάς, την οικογένεια της ΑΙΧΜΗΣ, η οδύνη είναι μεγάλη καθώς επρόκειτο για μια τακτική συνεργάτρια της εφημερίδας εδώ και πολλά χρόνια, ένα χρυσό κορίτσι που χάθηκε άδικα, θυσιασμένη στον Μολώχ της ασφάλτου.
Ευχόμαστε ο Θεός να δώσει κουράγιο στους γονείς, τον αδελφό της, τους συγγενείς και όλους τους κοντινούς ανθρώπους που αυτές τις ώρες βιώνουν ένα δράμα.

aixmi-news.gr

Advertisement
Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *