Connect with us

Uncategorized

Η ασφάλτινη ζούγκλα καταπίνει για μία ακόμη φορά τους ταξιδιώτες

Δημοσιεύτηκε

στις

91

Σημειωτόν οι εκδρομείς στον κόμβο Αμφιλοχίας
Αρκετά χιλιόμετρα μποτιλιάρισμα βιώνουν και σήμερα οι διερχόμενοι από την Αμφιλοχία με προορισμό την Ήπειρο και Ιόνια Νησιά. Από τις πρωινές ώρες ισχυρή δύναμη της τροχαίας σε όλα τα σημεία της πόλης και κυρίως στον κόμβο, δίνουν πραγματική μάχη ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή διαχείριση της κυκλοφορίας. Η ουρά των οχημάτων γύρω στις 12:00 το μεσημέρι ξεπέρασε το χωριό Στάνος, ενώ μποτιλιάρισμα υπήρχε και στο ρεύμα από Άρτα προς Αμφιλοχία.
Η λύση υπάρχει και είναι έτοιμη, τώρα γιατί δεν αποδίδεται στο κοινό είναι απορίας άξιο.-

YouTube player

amfiloxia_traffic amfiloxia_traffic.jpg2 amfiloxia_traffic.jpg3 amfiloxia_traffic.jpg4 amfiloxia_traffic.jpg5 amfiloxia_traffic.jpg7 amfiloxia_traffic.jpg8 amfiloxia_traffic.jpg9

 

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Χρήστος Σακαρίκας

    13/08/2016 at 18:49

    Αφού έχετε τεχνικές δυνατότητες γιατί δεν πετάτε πάνω από την ήδη τελειωμένη παράκαμψη, ώστε το πανελλήνιο να διαπιστώσει, με τα ίδια του τα μάτια, τα παιγνίδια που παίζονται σε βάρος των διερχόμενων Ηπειρωτών και μη.
    Τόσο η κατασκευαστική εταιρία, όσο και οι κυβερνώντες (κεντρικοί και τοπικοί), ξέχασαν πως η πατρίδα μας βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, και πως καθένας έχει υποχρέωση να συμβάλει για να βγούμε από το τέλμα!
    Ως πότε θα παίζονται τα παιγνίδια των εκβιασμών τους, ή των “εξυπηρετήσεων” στην πλάτη του λαού μας? Τι δεν τους δόθηκε? Μπόνους έγκαιρης παράδοσης που είχε “ρυθμιστεί” άαααλλες εποχές ή η δυνατότητα να βάλουν άμεσα διόδια?
    Και τα διόδια που εισπράττουν τόσα χρόνια, χωρίς να έχουν παραδώσει τίποτα?

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *