Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών, για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Akarnanas anonymous
06/10/2023 at 21:40
Ορίστε αυτοί είναι απολαύστε τους… ο υπέροχος δημαρχος μας που τρώνε τα λεφτά του δήμου σε βεγγαλικά και καπνογόνα γιατί μόνο για τις βιτρίνες είναι αν δεν λέγεται μιζέρια και στασημότητα αυτό που ζούμε τώρα αδερφέ μου εσύ τι ακριβώς εννοείς πες το λίγο πιο λιανα για να καταλάβουμε….. οποίος τους ψηφίσει θα είναι άξιος της μοίρας του πραγματικά κρίμα είναι πολύ λυπηρό να μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας και εμείς ακόμα να τους στηρίζουμε…τον εαυτό τους κοιτάνε την πάρτη τους να φάνε και άλλο λίγο ακόμα και να εξαφανιστούν μετά από προσώπου γης όπως έκαναν παλιότερα κάποιοι άλλοι… γυρίστε την πλάτη και κοιτάξτε μπροστά μην είστε κορόιδα 4 χρόνια δεν είδαμε το παραμικρό έργο και αντααυτου έγινε και πανελλήνιο ρεντικολο ολόκληρος ο δήμος μας από την ανικανοτητα τους με την κατασκήνωση της Μπούκας μην μας δουλεύουν άλλο πια Ο ΕΠΕΡΧΌΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΑΚΗΣ ΤΟΡΟΥΝΙΔΗΣ και για αυτό αφήστε την νίκη που ζείτε στο όνειρο και ξυπνήστε στην πραγματικότητα και δείτε την μεγάλη αποτυχία σας γιατί είμαι κρίμα να σας το χαλάσουν ξαφνικά …Ας στηρίξουμε όλοι τον νέο δήμαρχο να δούμε κάτι διαφορετικό δεν θα χάσουμε!! Συγκρίνετε τώρα την εικόνα του χθεσινού νικητή και πάρτε την σημερινή εικόνα του δημάρχου αν τώρα λέγεται θριαμβευτική νίκη αυτό το πράγμα με τους δικούς του πληρωμένους να πετάνε βεγγαλικά και καπνογονα τότε οκ τα συμπεράσματα δικά σας ….!!!