Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ε.Ο Ιωαννίνων Αθηνών Τα δέντρα συγκράτησαν το όχημα απο το γκρεμό.. 2 κοριτσάκια ανάμεσα στους τραυματίες

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

72
blank

Αλλοδαπός οδηγός αλβανικής υπηκοότητας που κινούνταν επι της Ε.Ο Ιωαννίνων Αθηνών κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες ,έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί και στη συνέχεια να ανατραπεί εκτός οδοστρώματος ,λίγο μετά το Χάνι Τερόβου ,στο ύψος της Μελιάς.

Τα δέντρα που υπάρχουν στο σημείο ήταν και εκείνα που συγκράτησαν το αυτοκίνητο και έτσι δεν βρέθηκε σε γκρεμό !

Στο σημείο έφτασαν άμεσα κλιμάκιο της Τροχαίας Ιωαννίνων ,2 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μια Κινητή Μονάδα καθώς και 2 οχήματα της Π.Υ , η οποία τελικώς δεν χρειάστηκε να επιχειρήσει .

Στο όχημα επέβαινε μια πενταμελής οικογένεια (μητέρα ,πατέρας ,2 κοριτσάκια 7 και 12 ετών και γιαγιά).
Αξίζει να σημειωθεί πως παρά την ισχυρή βροχόπτωση στο συγκεκριμένο σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο ,δεν είχε πέσει μεγάλο ύψος βροχής.
Οι επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ευτυχώς με ελαφρά τραύματα.
Στο σημείο δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα ,αλλά με την βοήθεια των ανδρών της Τροχαίας Ιωαννίνων η κίνηση των οχημάτων δεν διακόπηκε .

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνά το τμήμα Τροχαίας του Α.Τ Ιωαννίνων.

Advertisement

troxaio-giannena1 troxaio-giannena2

πηγή:epirus-tv-news Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × 5 =