ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ετοιμάζονται για καρατόμηση του Δημήτρη Καμμένου μετά το σάλο για τα επίμαχα tweets
Τι ειπώθηκε κατά την τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο για τα επίμαχα tweets του υφυπουργού Υποδομών Δημήτρη Καμμένου
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ Π. Καμμένο, στον οποίο ο πρωθυπουργός έθεσε το ζήτημα με τα επίμαχα tweets του υφυπουργού Υποδομών Δημήτρη Καμμένου.
Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον Καμμένο να διερευνήσει την γνησιότητα των tweets και αν αυτά είναι αυθεντικά, κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν ότι αυτό δεν μπορεί να συνάδει με τις αξίες και την ηθική της συγκυβέρνησης .
Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ζητήθηκε από τον Καμμένο, στη περίπτωση που είναι γνήσια τα tweets, να δει και το ενδεχόμενο αντικατάστασής του υφυπουργού.
Αντιδράσεις εντός ΣΥΡΙΖΑ για την υπουργοποίηση Καμμένου
“Αισθάνομαι βαθιά ντροπή και λύπη που σε μια αριστερή κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, υπουργοποιείται ο Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος κάνει συστηματικά άθλια ομοφοβικά και αντισημιτικά σχόλια στο twitter του” λέει η βουλευτής Β΄Αθήνας Βασική Κατριβάνου και συνεχίζει. “Το περιεχόμενο και το ήθος τους ταιριάζουν μόνο σε ακροδεξιό, και προσβάλλουν βάναυσα όχι μόνο αυτούς στους οποίους στοχεύει, αλλά κάθε αξιοπρεπή άνθρωπο. Η αποπομπή του από την κυβέρνηση είναι αναγκαία και επείγουσα”.
Φασίστας ο Καμμένος, λέει η Ρ. Μακρή
Όλα αυτά, λίγες μόνο ώρες από τις έντονες αντιδράσεις της Ραχήλ Μακρή που θυμίζει το “αμαρτωλό παρελθόν” του νέου υπουργού και τα ρατσιστικά του ξεσπάσματα στο twitter, ενώ τον αποκαλεί ακροδεξιό φασίστα που τώρα είναι υπουργός κυβέρνησης αριστεράς.
Διαστρεβλώθηκαν οι αναρτήσεις μου σημειώνει ο Δ. Καμμένος
Ο ίδιος ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αποκηρύσσει τις αναρτήσεις του με ομοφοβικό και φιλοναζιστικό περιεχόμενο, ο νέος υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Καμμένος δηλώνοντας ότι “η πλειονότητα αυτών αποτελεί προϊόν διαστρέβλωσης της αλήθειας και έχουν επιμελώς παραχαραχθεί από τις γνωστές μονταζιέρες”. Ο κ. Καμμένος σημειώνει πως έχουν διαστρεβλωθεί τα όσα έλεγε και καταγγέλλει το ρατσισμό.
πηγή:news247.gr Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
