Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιστροφή εκδρομέων: Κυκλοφοριακό χάος στις εθνικές οδούς και στα λιμάνια

Δημοσιεύτηκε

στις

1314

Η μεγάλη επιστροφή των εκδρομέων τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, ξεκίνησε από νωρίς το πρωί της Δευτέρας.
Στο λιμάνι του Πειραιά η κίνηση είναι αυξημένη ενώ πλοία από νησιά των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων και του Αργοσαρωνικού επέστρεψαν σταδιακά στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, μεταφέροντας χιλιάδες εκδρομέων που βρήκαν ευκαιρία για μια μικρή ανάσα ξεκούρασης μακριά από την πόλη.
Οι ταξιδιώτες, με γεμάτες τις μπαταρίες, είναι έτοιμοι από αύριο να επιστρέψουν στις δουλειές τους. Αυξημένη είναι η κίνηση και στα διόδια της Αττικής, καθώς δεν ήταν λίγοι οι ταξιδιώτες που επέλεξαν να εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα οδικώς.
Η ροή των αυτοκινήτων γίνεται κανονικά, με μικρές ουρές να σχηματίζονται καθώς οι περισσότεροι κάτοικοι της πρωτεύουσας επέλεξαν να επιστρέψουν απογευματινές ώρες.
Από τα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών πέρασαν μέχρι τις 17.00 το απόγευμα 51.000 οχήματα.
Καθυστερήσεις στην επιστροφή των εκδρομέων από την Αθηνών
Με δυσκολία γίνεται η επιστροφή των εκδρομέων στην Αττική, καθώς ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου όπου τα αυτοκίνητα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.
Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος)
Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος)
Λ. Κηφισίας (άνοδος)
Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά)
Αττική Οδός
Θεσσαλονίκη: Με καθυστερήσεις συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στις εισόδους της Θεσσαλονίκης, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του τριημέρου.
Σημειωτόν κινούνται τα οχήματα που επιστρέφουν απόΧαλκιδική, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών. Στο ύψος της Καρδίας εντοπίζεται εντονότερα το πρόβλημα, όπου νωρίτερα το απόγευμα είχαμε καραμπόλα 4 οχημάτων, μόνο με υλικές ζημιές. Τα ακινητοποιημένα οχήματα λόγω της σύγκρουσης ενέτειναν την καθυστέρηση με αποτέλεσμα να σχηματιστεί ουρά χιλιομέτρων από αυτοκίνητα που κινούνταν με πολύ χαμηλές ταχύτητες.
Αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων και από την άλλη πλευρά της πόλης και στα διόδια Μαλγάρων έχουν σχηματιστεί τεράστιες ουρές αυτοκινήτων.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *