Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου στον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Δημοσιεύτηκε

στις

231

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου δέχθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, το απόγευμα της Τρίτης 17ης Ιανουαρίου 2023.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κώστας Καραγκούνης, ο Γραμματέας κ. Παναγιώτης Πολονύφης και ο Ταμίας κ. Νικόλαος Νικολάου ενημέρωσαν τον Σεβασμιώτατο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και για την γενικότερη υποβάθμιση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, ζητώντας του να στηρίξει τον αγώνα τους και τα δίκαια αιτήματά τους.
Ο Σεβασμιώτατος δήλωσε στους εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων, ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία και θα επικοινωνήσει με τις αρμόδιες Υπηρεσίες, προκειμένου να υποστηρίξει τα αιτήματά τους. Έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του Συλλόγου για οποιαδήποτε δράση αναληφθεί και δήλωσε, ότι θα συμμετάσχει σε όποια κοινή προσπάθεια καταβάλλουν, προκειμένου να διεκδικήσουν και να πετύχουν την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *