Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίσκεψη Καραμανλή στα έργα της Αμβρακίας Οδού – Το χρονοδιάγραμμα που έδωσε

Δημοσιεύτηκε

στις

225

Την ικανοποίηση του, ότι το έργο Άκτιο-Αμβρακία, προχωράει μπροστά από τα χρονοδιαγράμματα, εξέφρασε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνος Καραμανλής ο οποίος περιοδεύει από το πρωί στην περιοχή του εργοταξίου.
Ο υπουργός, ο οποίος συνοδεύεται από τον υφυπουργό υποδομών Γιώργό Καραγιάννη , την Γενική Γραμματέα και στελέχη της εταιρεία που κατασκευάζει το έργο , επισκέφτηκε την παράκαμψη Αμφιλοχίας ,προκειμένου να γνωρίζει για την πρόοδο των εργασιών, « ενός πολύπαθου και μπλοκαρισμένου έργου, το οποίο πραγματικά κινδύνεψε να μην γίνει», όπως χαρακτηρίστηκα τόνισε και συνέχισε:

«Βλέπουμε με πολύ μεγάλη ικανοποίηση, ότι το έργο προχωράει ,μπροστά από τα χρονοδιαγράμματα.
Επομένως είμαστε στην ευχάριστη θέση σήμερα να σας πούμε, ότι το έργο αυτό ,τα πρώτα 17 από τα 32 χιλιόμετρα, θα παραδοθούν μπροστά από το χρονοδιάγραμμα, δηλαδή μέσα στο καλοκαίρι. δηλαδή μέσα στο επόμενο τρίμηνο
και το έργο, θα προχωρήσει κανονικά και θα παραδοθεί όπως πρέπει, στο τέλος του 2023.
Ο κ. Kαραμαλνής επισήμανε πως το έργο Άκτιο-Αμβρακία, δεν είναι το μοναδικό στην ευρύτερη περιοχή,
καθώς σε εξέλιξη υπάρχουν και άλλα έργα, τα οποία αναβαθμίζουν γενικότερα όλη η περιοχή της Δυτικής Ελλάδος, έργα τα οποία θα προσδώσουν πολύ μεγάλη σημασία στον τόπο..
« Επομένως συνεχίζουμε με λίγα λόγια και με γοργά βήματα, να ολοκληρώσουμε ένα σχεδιασμό, που βγάζει μία περιοχή πραγματικά από την απομόνωση», υπογράμμισε ο υπουργός.
Σε ερώτησεις αναφορικά με την σύνδεση της Ιόνιας Οδού με την Πρέβεζα ,του άξονα Ιωάννινα-Kακαβια, είπε πως έχουμε μία σειρά από έργα και ότι, όλα προχωρούν σύμφωνα με το σχεδιασμό του Υπουργείου, ενώ διευκρίνισε, πως όπου υπάρχουν ζητήματα, «καθόμαστε πάνω με την τοπικούς παράγοντες, με την Περιφέρεια με τους Δήμους και προσπαθούμε να βρούμε λύση.
Αυτό όμως που πρέπει σήμερα να κρατήσουμε ,είναι ότι τα έργα αυτά ,έργα μπλοκαρισμένα επί χρόνια επιτέλους δρομολογούνται, επιτέλους τελειώνουν και αυτό είναι νομίζω το μήνυμα που πρέπει σήμερα να κρατήσουμε όλοι”.
Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο υπουργός τόνισε: « ανακοινώνουμε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα έχουμε συγκεκριμένα χρηματοδοτικά εργαλεία και ενημερώνουμε πάντα τους πολίτες της περιοχή,ς για την εξέλιξη των έργων».
Ο Παναγιώτης Γαρδελίνος ,Γενικός Διευθυντής Τομέα Έργων Βιώσιμης Ανάπτυξης Μυτιληναίος, ευχαρίστησε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και τις αρμόδιες υπηρεσίας για την αμέριστη υποστήριξή , ενώ επισήμανε, πως η παράκαμψη Αμφιλοχίας είναι το 1ο μέρος του έργου που θα παραδοθεί σύντομα , ολοκληρώνεται, ενώ οι εξέλιξη των εργασιών του έγινε μέσα στις δύσκολες συνθήκες πανδημίας και αγοράς λόγω πολέμου.
Δείτε όσα έγιναν στην επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών Κ. Καραμανλή στο βίντεο που ακολουθεί.

YouTube player

 

YouTube player

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
3 Comments

3 Comments

  1. Theodore Anastos

    19/05/2022 at 22:46

    Εκείνη η πουτάνα η σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια οδό πότε θα γίνει βρε αχαΐρευτοι???

  2. gvk

    20/05/2022 at 22:54

    Καλή τύχη στην Αμφιλοχία.

  3. gvk

    22/05/2022 at 00:40

    O “υπουργός Υποδομών και Μεταφορών” Κωνσταντίνος Καραμανλής άκουγε από τους άλλους για το έργο. Δεν είχε ιδέα για αυτό.

    Παρακολουθείστε προσεκτικά το “βίδεο”. Στέκεται σαν χ…ος μπροστά σε ένα χάρτη και δε γνωρίζει που είναι η Αμφιλοχία και η Βόνιτσα, τη δείχνουν οι κλακαδόροι.
    Αφού ενημερώνεται έως και το 5:20 μετά αρχίζει τις δηλώσεις “ως υπουργός ντέ” με το γνωστό ύφος του πολύξερου -αυτές που θα παίξουν το βράδυ στα κανάλια.

    Ρωτήστε κάποιον συντοπίτη παρευρισκόμενο εκεί, να σας πεί για το “αετήσιο μάτι” της υπουργάρας.

    Ούτε να πλύνει τα τζάμια του αυτοκινήτου μου στα φανάρια δε κάνει!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *