Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διαμαρτυρία έξω από τα δικαστήρια Αγρινίου κατά του 49χρονου ιερέα

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

271
blank

Παράσταση διαμαρτυρίας και παράλληλα συμπαράσταση  στις καταγγέλλουσες έδωσαν νωρίτερα σήμερα έξω από τα δικαστήρια Αγρινίου λίγο πριν την ολοκλήρωση της απολογίας του 49χρονου ιερέα.

YouTube player

Ο 49χρονος ιερέας, που συνελήφθη -μετά την καταγγελία με την κατηγορία του βιασμού ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο του πρόκειται για “κατασκευασμένες κατηγορίες και σκευωρία”.
O ιερέας συνελήφθη την Πέμπτη 24/6 και μετά από συνεργασία αστυνομικών της Ασφάλειας Αγρινίου με άντρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έγινε αιφνιδιαστική έφοδος σε δύο οικίες του 49χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος ψηφιακών πειστηρίων με υλικό παιδικής πορνογραφίας. Σε δύο φωτογραφίες, που βρέθηκαν στον υπολογιστή του, απεικονίζονταν δύο ανήλικα κορίτσια να κάθονται πλάτη και γυμνά και εξετάζεται αν πρόκειται για τις αδελφές που τον έχουν καταγγείλει ή για άλλες ανήλικες από το παρελθόν.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twelve + seventeen =