Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε Δημόσια Λογοδοσία ο Δήμαρχος Λευκάδας

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

214
blank

Ο Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, προσκαλεί τους δημότες και τους φορείς της Λευκάδας να παρευρεθούν στη Δημόσια Λογοδοσία του, για τον απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής.
Η Δημόσια Λογοδοσία του Δημάρχου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 και ώρα 6 το απόγευμα, στην Αίθουσα Φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας.
Με κεντρικό σύνθημα ” Ο λόγος στους πολίτες! Μαζί δημιουργούμε” ο Δήμαρχος Λευκάδας θα παρουσιάσει το έργο της Δημοτικής Αρχής δίνοντας στη συνέχεια τον λόγο στους παρευρισκόμενους για παρατηρήσεις και προτάσεις.
Αυτό άλλωστε είναι το νόημα της Δημόσιας Λογοδοσίας, στην οποία προβαίνει για 2η φορά κατά τη διάρκεια της θητείας του ο κ. Δρακονταειδής.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

11 + ten =