Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Στύλιος : Πακέτο 300 εκατομμυρίων ευρώ για τη στήριξη των αγροτών

Δημοσιεύτηκε

στις

211

Με πρωτοφανή επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί (σ.σ. Κυριακή) η Πολιτική Εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Ερυμάνθου. Τριακόσια πενήντα στελέχη από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα βρέθηκαν στους χώρους της αίθουσας εκδηλώσεων «ΚΤΗΜΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ» στην πρώτη εκδήλωση της Οργάνωσης μετά από σαρανταένα χρόνια.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Στύλιος ο οποίος αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη για την πρωτοβουλία του να οργανώσει την εκδήλωση υπογράμμισε : « Αναμφίβολα βιώνουμε μια ακόμη κρίση. Περάσαμε από την κρίση στο μεταναστευτικό, στα ελληνοτουρκικά, την κρίση της πανδημίας, και τώρα βιώνουμε την κρίση της ενέργειας. Ο στόχος ήταν να κρατήσουμε όρθια τη συνοχή της κοινωνίας. Σε όλες αυτές τις κρίσεις η Νέα Δημοκρατία ανταποκρίθηκε με επιτυχία. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το κατόρθωμα μας. Είναι και ότι στην πορεία, στον προγραμματισμό μας, δεν υπήρξαν αναστολές, δεν υπήρξαν παραλείψεις. Όσα είχαμε εξαγγείλει προεκλογικά, στη μεγαλύτερη τους πλειοψηφία έχουν υλοποιηθεί. Βλέπουμε τι είχαμε εξαγγείλει και τι έχει υλοποιηθεί. Προετοιμαζόμαστε, αλλά δεν θα γίνουν εκλογές, δεν είμαστε σε προεκλογική περίοδο. Όμως, από το καλοκαίρι και μετά μπαίνουμε στον τελευταίο χρόνο της θητείας της κυβέρνησης. Οι εκλογές θα γίνουν το 2023».
Σε ό,τι αφορά τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, ο Γ. Στύλιος επεσήμανε ότι επηρεάζεται κι αυτός από την ακρίβεια, ωστόσο αναφέρθηκε στα μέτρα που έχουν ληφθεί για τη στήριξη του. «Είναι ορισμένα μέτρα μόνιμου χαρακτήρα» τόνισε, αναφερόμενος εκτός άλλων στη μείωση των φόρων και στην κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, αλλά και στην επιστρεπτέα προκαταβολή. Όπως σημείωσε, το συνολικό κόστος των μέτρων στήριξης υπερβαίνει τα 300 εκατομμύρια ευρώ».
Κλείνοντας ο Υπουργός μετέφερε στη συγκέντρωση τις ευχαριστίες του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη προς τα δύο τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης , τον αείμνηστο Αντιδήμαρχο και εμβληματικό Στέλεχος της Παράταξης Κώστα Τομαρά και τον ιδρυτή της Τοπικής Οργάνωσης Βενιζέλο Σωτηρακόπουλο επισημαίνοντας την ευγνωμοσύνη της Νέας Δημοκρατίας και στους δύο για όλα όσα επί δεκαετίες προσέφεραν ανιδιοτελώς σε αυτήν.
Τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Στύλιο παρουσίασε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας κ. Αντώνης Κουνάβης ο οποίος υπογράμμισε ότι η σημερινή εκδήλωση αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό των παρεμβάσεων , πρωτοβουλιών και εκδηλώσεων που ξεκινά η Νέα Δημοκρατία στο Δήμο Ερυμάνθου ενώ ευχαρίστησε και τα Μέλη της Οργάνωσης από το Δήμο Ερυμάνθου για την εντυπωσιακή τους συμμετοχή που επιβεβαιώνει τη νέα δυναμική που αναπτύσσει η Δ.Ε.Ε.Π. σε ολόκληρη την Αχαΐα με μετρήσιμα αποτελέσματα από το πρώτο τετράμηνο ανάληψης των καθηκόντων της.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής , Ιάσονας Φωτήλας , Χριστίνα Αλεξοπούλου , ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής , ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Τάκης Παπαδόπουλος , ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Νίκος Γιαννούρης , ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Ερυμάνθου Γιάννης Παπακωνσταντίνου και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ερυμάνθου Άγγελος Αποστολόπουλος.
Τον Υφυπουργό Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη που απουσιάζει στον Καναδά εκπροσώπησε η διευθύντρια του πολιτικού του γραφείου Ολυμπία Μπάρλου ενώ παραβρέθηκαν οι Πολιτευτές Γιώργος Κουτρουμάνης , Δημήτρης Αντωνακόπουλος , Αντιδήμαρχοι , Δημοτικοί Σύμβουλοι , Πρόεδροι και Μέλη Τοπικών Συμβουλίων , Εκπρόσωποι Αγροτικών Συλλόγων , τα Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. , Τομεάρχες και εκατοντάδες Στελέχη της Φιλελεύθερης Παράταξης και της ΟΝΝΕΔ από τον Δήμο Ερυμάνθου.
Στη συνέχεια κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κώστα Τομαρά ενώ ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Στύλιος απένειμε την τιμητική πλακέτα στην Κα. Κατερίνα Μπαρδάκη , σύζυγο του αείμνηστου Αντιδημάρχου και εμβληματικού Στελέχους της Παράταξης στην περιοχή Κώστα Τομαρά.
Ο ιδρυτής της Οργάνωσης Βενιζέλος Σωτηρακόπουλος που δε μπόρεσε για λόγους ανεξάρτητους της θέλησής του να παρευρεθεί στην εκδήλωση έστειλε σε όλους τους αγωνιστικούς του χαιρετισμούς και την τιμητική πλακέτα για αυτόν θα του την παραδώσουν αύριο Τρίτη στο σπίτι του αντιπροσωπεία της Δ.Ε.Ε.Π. και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ερυμάνθου με επικεφαλής τον Πρόεδρο Αντώνη Κουνάβη.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις