Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτή είναι η γυναίκα που δολοφονήθηκε από παθολογική ζήλεια από τον πρώην αστυνομικό στην Κέρκυρα

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

83
blank

Πρώην αστυνομικός, που αποστρατεύτηκε προ πολλών ετών από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, σκότωσε, με καραμπίνα τη σύζυγό του.
Το γεγονός συνέβη σήμερα λίγο μετά τις 8.00 το πρωί, στο σπίτι τους, στην περιοχή Αλευροπάρι της νότιας Κέρκυρας. Ο πρώην αστυνομικός τραυμάτισε θανάσιμα με την καραμπίνα την 55χρονη σύζυγό του η Αμαλία Κουρή με την οποία φέρεται να είχε διαπληκτιστεί.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο δράστης ζήλευε παθολογικά την γυναίκα του και για αυτό προχώρησε στην δολοφονία της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρώην αστυνομικός -περίπου 60 ετών- μετά το φονικό φέρεται να είχε προσπαθήσει να διαφύγει, αλλά η εξονυχιστική αστυνομική έρευνα που ξεκίνησε στην περιοχή για τον εντοπισμό του, τον αποθάρρυνε και τον οδήγησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, όπου και παραδόθηκε, ομολογώντας την αποτρόπαια πράξη του. Αυτή τη στιγμή, ο πρώην αστυνομικός κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνσης Κέρκυρας.

blank

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × two =