Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκλειστικά πλάνα από το Euroferry Olympia με τα καμμένα φορτηγά στο κατάστρωμα – Τρεις οι σοροί που εντοπίστηκαν σήμερα

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

452
blank

Τρεις οι σοροί που εντοπίστηκαν σήμερα στο Euroferry Olympia που βρίσκεται εδώ και τρεις μέρες δεμένο στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας φτάνοντας συνολικά τους 8 νεκρούς ενώ αναζητούνται ακό 3 άτομα.

Ένας από τους τρεις είναι ο Έλληνας Νίκος Μπεκιάρης που βρέθηκε στη θέση του φορτηγού ενώ οι άλλοι δύο ήταν απανθρακωμένοι στο κατάστρωμα του δεύτερου γκαράζ. Να σημειωθεί ότι το 1/3 από το δεύτερο γκαράζ και ολόκληρο το πρώτο οι συνθήκες είναι αντίξοες, οι άνδρες της ΕΜΑΚ μπαίνουν για λίγο και βγαίνουν αμέσως.

Η πόρτα δεν ήταν δυνατόν να ανοίξει ούτε σήμερα λόγω της βλάβης που υπάρχει στα υδραυλικά και ίσως χρειαστεί να έρθει γερανός από την Αθήνα.

Δείτε αποκλειστικές εικόνες από το drone του e-maistros.gr με τα καμμένα φορτηγά στο κατάστρωμα του πλοίου.

YouTube player
Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × 2 =