Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανήλικος «έγδυσε» μέσω εφαρμογής δύο κορίτσια και έστειλε τις fake φωτογραφίες σε φίλους του

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

1133
blank

 

Πρωτοφανής υπόθεση με πρωταγωνιστές ανήλικους αποκαλύφθηκε στον Ασπρόπυργο. Ένας 15χρονος κατηγορείται ότι υπέκλεψε φωτογραφίες δύο ανήλικων κοριτσιών, τις επεξεργάστηκε μέσω ειδικού προγράμματος ώστε τα κορίτσια να φαίνονται γυμνά και στη συνέχεια έστειλε τις fake φωτογραφίες σε άλλους συμμαθητές του.
Ο 15χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης (2/5) και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας ευπρεπείας και παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Αναλυτικά, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε τα εξής:
«Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, απογευματινές ώρες της 2-5-2023 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ασπροπύργου της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 15χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας ευπρεπείας και παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 2-5-2023 ο κατηγορούμενος αφού πρώτα προέβη στην υποκλοπή φωτογραφιών δύο ανήλικων κοριτσιών από πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, τις επεξεργάστηκε μέσω προγράμματος επεξεργασίας φωτογραφιών, ώστε να εμφαίνονται οι εικονιζόμενες γυμνές.
Στη συνέχεια, απέστειλε τις επεξεργασμένες φωτογραφίες σε κοινή συνομιλία που είχε με τρεις τουλάχιστον συμμαθητές του μέσω της ίδιας εφαρμογής».

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five + six =