Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμφιλοχία: Ο μικρός Μιχάλης παίζει Μπετόβεν από το νηπιαγωγείο και εντυπωσιάζει

Δημοσιεύτηκε

στις

575

Μπορεί να ήταν μόλις 5 ετών όταν ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική, όμως το ταλέντο του στο πιάνο είναι αδιαμφισβήτητο και δεν άργησε να γίνει αντιληπτό!
Πρόκειται για το μικρό Μιχάλη Ευγγ. Αδάμο, μαθητή σήμερα της Δ’ Δημοτικού και είναι ένα παιδί «θαύμα» όπως λέει η δασκάλα του, Ρόζα Μαλιγιάννη, της ομώνυμης Μουσικής Σχολής που βρίσκεται στην Αμφιλοχία και παράγει μουσική παιδεία εδώ και 25 χρόνια.
Ο μικρός Μιχάλης είναι ένα παιδί που έχει μουσική αντίληψη και έντονη μουσικότητα , παίζει Beethoven – Für Elise από την ηλικία των 6 ετών. Η μουσική του ωριμότητα και η συγκέντρωσή του όταν παίζει πραγματικά εντυπωσιάζει. «Πρόκειται για ένα παιδί που αν στηριχτεί κατάλληλα, μπορεί άνετα να διαπρέψει στη μουσική» λέει η δασκάλα του η κ. Ρόζα .

YouTube player

 

Η Μουσική Σχολή της Ρόζας Μαλιγγιάννη, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που μας επέβαλε η πανδημία και τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας, ολοκλήρωσε το διδακτικό έτος με τις πτυχιακές εξετάσεις σπουδαστών. Πριν λίγες μέρες, έξι μαθητές πήραν το πτυχίο της Αρμονίας μετά από τριετή φοίτηση στη Σχολή.


Μία από τις μαθήτριες που πήραν πτυχίο είναι και η Δανάη Ευστ. Ντζέμου μαθήτρια της ΣΤ΄Δημοτικού, ας την απολαύσουμε στο βίντεο που ακολουθεί και να ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά!!!

YouTube player
Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *