Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αγρίνιο – Τραγωδία χωρίς τέλος: Πατέρας παρέσυρε και σκότωσε την δίχρονη κόρη του – Η μητέρα έγκυος στο δεύτερο παιδί τους

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

239
blank

Η τοπική κοινωνία παραμένει μουδιασμένη και σε σοκ, μετά την αδιανόητη τραγωδία που σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Παρασκευής 11 Ιουλίου 2025. Ένας 29χρονος πατέρας, επιχειρώντας να παρκάρει το αγροτικό του όχημα σε αποθήκη δίπλα από το σπίτι, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τη μόλις δύο ετών κορούλα του. Ο πατέρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έκανε όπισθεν με το φορτηγάκι του, χωρίς να αντιληφθεί πως το παιδί βρισκόταν πίσω από το όχημα. Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου, μέσα στην αυλή του σπιτιού τους. Το δίχρονο αγγελούδι βρισκόταν εκεί, μόλις λίγα βήματα μακριά από την αγκαλιά της μάνας του.

Μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί, ο 29χρονος πάγωσε. Μαζί με τη νεαρή σύζυγό του, που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, μετέφεραν εσπευσμένα το παιδί στα ΤΕΠ του νοσοκομείου Αγρινίου, ελπίζοντας σ’ ένα θαύμα. Οι γιατροί όμως, παρά τις προσπάθειες, δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή. Σύμφωνα με μαρτυρίες από το νοσοκομείο, το σοκ ήταν καθολικό. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στα επείγοντα ήταν βγαλμένες από αρχαία τραγωδία: οι γονείς ουρλιάζοντας, συγγενείς να λιποθυμούν, φίλοι και γνωστοί να μην μπορούν να αρθρώσουν λέξη. Η σπαρακτική φωνή της μητέρας, εγκυμονούσας για δεύτερη φορά, σημάδεψε τη νύχτα. «Γιατί Θεέ μου, γιατί;».

Ο 29χρονος πατέρας – σοβαρός, εργατικός, γνωστός στην περιοχή – είναι πλέον μια σκιώδης φιγούρα. Κατέρρευσε. Δεν μιλά, δεν τρώει, δεν κοιμάται. Ζει το χειρότερο εφιάλτη που μπορεί να ζήσει άνθρωπος: να αφαιρεί, έστω και άθελά του, τη ζωή του παιδιού του. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2022. Ένα χρόνο μετά, ήρθε στη ζωή η μικρή τους κόρη. Το σπίτι τους, γεμάτο σχέδια, γέλια και παιχνίδια, μετατράπηκε μέσα σε μια νύχτα σε βωμό πόνου. Η μητέρα, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, καλείται να θρηνήσει το ένα παιδί της ενώ κυοφορεί το άλλο.
Η Αστυνομία έχει σχηματίσει δικογραφία για το περιστατικό, το οποίο αντιμετωπίζεται ως τραγικό δυστύχημα. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη αμέλειας ή παράβασης πέρα από την τραγική σύμπτωση της στιγμής.

Ό,τι κι αν ειπωθεί, περισσεύει. Μόνο η σιωπή, η πιο πυκνή, η πιο ασήκωτη, μπορεί να σταθεί απέναντι σ’ αυτή την απώλεια.

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις