Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ήρθε από την Αγγλία και πέθανε στη Λευκάδα γιατί δεν πήγε έγκαιρα το ΕΚΑΒ

blank

Δημοσιεύτηκε

στις

122
blank

Το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να φτάσει εξαιτίας των διπλοπαρκαρισμένων οχημάτων

Ήρθε από την Αγγλία και πέθανε στη Λευκάδα γιατί δεν πήγε έγκαιρα το ΕΚΑΒ
προσθήκη στα αγαπημένα
Τη ζωή του έχασε χθες στον Άγιο Νικήτα Λευκάδας ένας τουρίστας από την Αγγλία σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στο Facebook η εθελοντική οργάνωση κατοίκων και φίλων «Άγιος Νικήτας Λευκάδας».
Ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή καθώς το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δεν μπορούσε να προσεγγίσει το σημείο εξαιτίας των διπλοπαρκαρισμένων οχημάτων. Η Λευκάδα αποτελεί έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό που φιλοξενεί τον Αύγουστο εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους.

Ακολουθεί η ανάρτηση:
«Σήμερα 04/08/19 στον Άγιο Νικήτα χάθηκε ένας συνάνθρωπος μας που είχε ανάγκη για πρώτες βοήθειες.Είχε έρθει από την Αγγλία με την οικογένειά του για διακοπές στον “όμορφο” Άγιο Νικήτα.Το ασθενοφόρο μαζί με την ομάδα του Εκαβ έμεινε εγκλωβισμένο στα διπλό παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε δρόμο που απαγορεύεται η στάθμευση στο χωριό μας.Σαν απλοί πολίτες θέλουμε να καταλάβουμε ποιο είναι οι άνθρωποι και υπηρεσίες που θα πρέπει να ελέγχουν και να τιμωρούν τους παραβάτες.Ο καθένας κάνει ότι θέλει,παρκάρει όπου βρει και δεν τιμωρείται σχεδόν ποτέ.Αυτό τον τουρισμό θέλουμε….Καλούμε τον δήμο,την αστυνομία-τροχαία,την δημοτική αστυνομία να συνεργαστούν και να βρουν λύση σε ένα πρόβλημα που προσβάλει τον τόπο μας».

Ακολουθήστε το e-maistros.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Continue Reading
Advertisement
Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × three =